Hirdetés
- Dirk Dietric: A reszponzív játékplatform-elrendezés mögött álló technológiák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
Tomi8822
üzenetére
Nem fordul le IDE-ben vagy mi a baj vele? Valamit azért írhatnál. Most ezt a sok linkelt könyvtárat nem töltöm le, ha nincs meg nekem, milyen lap amit használsz, kicsit bővebben kellene szerintem.
(Én sem vagyok profi, sőt azért keveredtem ide, mert programozás technikai kérdésem lenne. (Saját kódom működik, de valószínű van elegánsabb/hatékonyabb módja is egy bizonyos funkciónak. Csak az én dinnye fejem nem érti a megoldást.) Épp visszaolvasgattok, hátha más is feltette már a kérdést. Meg mindjárt nézem azt is, Wemos D1 mini vagy ESP8266 esetleg ESP32 legyen amit megrendelek.
Nem tudom ugyanis elsőre mi az ajánlott. Eddig csak AVR boardjaim voltak, 1 hete használok STM32DUINO-t, és hát a kakaó , ami benne van, megtetszett nagyon. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Dirk Dietric: A reszponzív játékplatform-elrendezés mögött álló technológiák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- EA Sports WRC '23
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom ugyanis elsőre mi az ajánlott. Eddig csak AVR boardjaim voltak, 1 hete használok STM32DUINO-t, és hát a kakaó , ami benne van, megtetszett nagyon. )
ekkold