-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Előre is, de ne haragudjatok hogy úgy írok hogy még nem próbáltam ki amit javasoltatok, de sajnos visszajöttem koliba, és se ellenállás, se forrasztó vagy fölös vezeték
Viszont.. AMire jutottam a mikrofonnal kapcsolatban, igazatok volt, analógon semmi az ég világon nem jön át, viszont a dig outot a0-ra kötve máris csoda, mégegyszer kihangsúlyozom se ellenállás, se átkötés semmi.
viszont a probléma hogy a jeltartomány nem az igazi. igazság szerint ha a hangszóró amiből jö na zene 1 centi távolságban van a mikrofontól ráfoghatjuk hogy működik, de amint egy centinél messzebb kerül szintén semmi.
természetesen amint lesz rá lehetőségem kipróbálo mamiket javasoltatok, de szinte biztos vagyok benne hogy amihez nekem kell ahhoz valami vezetékes kompatibilítást kell kitalálnom, esetleg valaki tud 3,5 jack kábeles modult arduino nanohoz ami a zene hangerejére növeli a jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest