- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Előre is, de ne haragudjatok hogy úgy írok hogy még nem próbáltam ki amit javasoltatok, de sajnos visszajöttem koliba, és se ellenállás, se forrasztó vagy fölös vezeték
Viszont.. AMire jutottam a mikrofonnal kapcsolatban, igazatok volt, analógon semmi az ég világon nem jön át, viszont a dig outot a0-ra kötve máris csoda, mégegyszer kihangsúlyozom se ellenállás, se átkötés semmi.
viszont a probléma hogy a jeltartomány nem az igazi. igazság szerint ha a hangszóró amiből jö na zene 1 centi távolságban van a mikrofontól ráfoghatjuk hogy működik, de amint egy centinél messzebb kerül szintén semmi.
természetesen amint lesz rá lehetőségem kipróbálo mamiket javasoltatok, de szinte biztos vagyok benne hogy amihez nekem kell ahhoz valami vezetékes kompatibilítást kell kitalálnom, esetleg valaki tud 3,5 jack kábeles modult arduino nanohoz ami a zene hangerejére növeli a jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest