Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Janos250 #4080 üzenetére
Néztem én a forráskódot, de tele van Klingon tájszavakkal.
Korábban linkeltem egy oldalt, ahol megemlítették, hogy pl a pwm frekvenciájának a módosítása hatással van a delay, millis stb függvényekre, meg gondolom a pulsein-re is, amit a szonár használ. Át is tettem másik portra, ahol elvileg nem okoz gondot, de az infra, ami szintén vmelyik timert használja, pl nem tudom mit csinál, mert pár perc után leáll és nem veszi a jelet. Reset után újra működik. Mitől? Jó lenne vmi oldal, ahol hasonló problémákkal foglalkoznak, de eddig nem találtam ilyet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest