Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- hcl: Xbox One S macerálás
- pityutool: Soproni VasVilla Bringabörze
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #4080 üzenetére
Néztem én a forráskódot, de tele van Klingon tájszavakkal.
Korábban linkeltem egy oldalt, ahol megemlítették, hogy pl a pwm frekvenciájának a módosítása hatással van a delay, millis stb függvényekre, meg gondolom a pulsein-re is, amit a szonár használ. Át is tettem másik portra, ahol elvileg nem okoz gondot, de az infra, ami szintén vmelyik timert használja, pl nem tudom mit csinál, mert pár perc után leáll és nem veszi a jelet. Reset után újra működik. Mitől? Jó lenne vmi oldal, ahol hasonló problémákkal foglalkoznak, de eddig nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Külpolitika
- Synology NAS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 32GB 512GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- Amazon Kindle 10th Generation hibátlan, karcmentes állapotban REKLÁMMENTES
- HP Zbook 17 G4,FHD,i7-7820HQ,32GB,512GB SSD + 1TB ,P3000 6GB VGA,WIN10
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium Karcmentes állapotban!
- HP ZBook 17 G5,17.3",FHD,i7-8850H,32GB DDR4,512GB SSD + 1TB, 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest