Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz tDr1v3r #3751 üzenetére
Megvettem, mert azt gondoltam, hogy na majd azzal egyből virtuóz leszek.
Súlyos tévedés volt.
Gyakorlatilag újra meg kell vele tanulnom rajzolni.
Egyelőre inkább azokat a dolgokat csinálom vele amit egérrel csinálnék, hogy készség szinten menjenek a finom mozdulatok.
De Note-on egyelőre sokkal könnyebben dolgozok, végülis ott közvetlenül megy minden.
Igaz, ott meg a kijelző csal a színekkel kicsit, illetve az "apró" felület és az asztali programokhoz mérten buta szoftver nehezíti picit a munkát.
Ellenben mindent megtalálok a programban, saját ecseteim vannak benne, és meló közben is tudok vele foglalkozni, ha van egy kis nyugi.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #3725 üzenetére
-->
Jó lesz-e?
-
Shokkolo
addikt
Akkor esetleg .LnB találata alapján, ebből megprálnátok nekem kihozni valamit?
ha ne adj' Isten valaki csukláyt is tudna rá rajzolni...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Shokkolo #3754 üzenetére
már szerkeszteni nem tudom, esetleg egy kis help a csuklyához...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #3756 üzenetére
Örülök, hogy tetszik
Ma szerintem ezt is be tudom fejezni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Shokkolo
addikt
Esetleg egy "Swat Cats: T-Bone" ?!
mennyire jó?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #3756 üzenetére
--
-
Peterson_
addikt
válasz Erdei88 #3749 üzenetére
Jelentem, nagyon ügyes voltam, mivel éjszakás szolgálat után voltam olyan okos és ügyes, hogy a kisebb képet rámentettem az eredetire.
Szóval sajnos csak ez maradt, meg az előző verzió amit még múltkor dobtam be:--
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Erdei88 #3762 üzenetére
Azért problémás, mert ha valamit módosítani kell, akkor ahhoz kell a nagy kép.
Tehát gyakorlatilag nem igazán tudok már más méretet, ilyen olyan színű szagú verziót csinálni.Természetesen Te is bedobhatod a kis képpel együtt (rám elég hivatkozni.), a biztonság kedvéért linkeld kérlek újra az engedélyed is.
Szorítok, hogy jó legyen.tomee007007:
-Örülök, hogy tetszik
Igen, valahogy úgy is jó lesz[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Peterson_ #3764 üzenetére
Már látom ott van a main topikban, de szerintem ez így nagy lesz elsőre. De ne legyen igazam
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Peterson_
addikt
Lehetséges, de hozzámértem pár arcképhez, nem kirívóan nagy, a határon még bőven belül van.(pl a tiéd is magasabb 1 pixellel )
Ha módosítani kell rajta, akkor viszont nagyon necc, megint több nap lesz mire megcsinálom[ Szerkesztve ]
-
-=Vacsek=-
senior tag
.LnB tudnál nekem pár thundra fizz képet keresni plz? feljebb volt pár linkem csak nem tudom h azok jók e?
-
batai15
félisten
Sziasztok ide is írok mert úgy látom ide kelett volna elsőnek írni. [link]
AA második képet szeretném. Ha esetleg nem jó akkor ha haza megyek pár kép van még a kariról.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Láttam. Szerintem egyáltalán nem nagy, de nem én döntök, úgyhogy mindenképp módosítani kell.
A fejéhez biztos, hogy nem nyúlok hozzá. Az egyrészt így is kicsi, másrészt rohadt sokat pepecseltem vele, mire ilyen lett. A testével próbálok majd valamit kezdeni, bár nem szívesen vágnám meg az amúgy nagyon jellegzetes ruházatot. Dehát ez van...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
MdewC
nagyúr
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
tDr1v3r
veterán
Ti amúgy milyen méretben kezditek szerkeszteni a képeket? Úgy értem, mekkorára méretezitek le... én régebben próbálkoztam egy-két képpel, de mivel sose találtam el a megfelelően downscalezhető képet ezért mindig rossz lett a végeredmény...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ferko75HUN
senior tag
djstan barátom csinált nekem 3 képet Paul Walker témában:
Nekem nagyon tetszenek. 3 féle borostával.
Mit szóltok hozzá, bemerjem dobni a mélyvízbe az arcképszerkesztő topicba?
Ha nem lenne muszáj, nem terhelném az arcképgyárosokat.(#3782) tDr1v3r: Tehetséges, csak sokat dolgozik. A nevében is köszi. A fejméret nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ferko75HUN #3781 üzenetére
Szerintem teljesen jó, csak mintha a fej lenne kicsit kisebb a megszokottnál... de így is jó, djstan megfontolhatná azt hogy csatlakozik az arcképgyárosok közé.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ferko75HUN
senior tag
Van egy updatelt verzió, a szemek kicsit jobban ki lettek emelve.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
MODERÁTOR
válasz Ferko75HUN #3783 üzenetére
A szemét is körbe kéne kontúrozni, meg jó lenne látni a lekicsinyítés előtti képet... Továbbá pár pixellel megnéznék nagyobbat is.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
válasz -=Vacsek=- #3767 üzenetére
Bocs, nem nagyon voltam most pár napig.
Deviantart nincs nagyon tele Tundra Fizz rajzokkal, ezeket találtam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
válasz Stanchore #3787 üzenetére
Hali!
Szerintem próbáld meg a szemeit külön-külön 20-30%-kal felnagyítani, aztán ha szükséges, akkor újrakontúrozni, majd ezután kicsinyíteni az egészet.
Ettől egyrészt rajzfilmesebb lesz egy kicsit, másrészt jobban kivehetőek lesznek a szemei, mivel több pixel áll majd a rendelkezésükre kis méretben is.
.LnB és -=Vacsek=-: Szerintem ez lenne a legjobb alap. Persze fegyver nélkül és sokkal kisebb csápokkal (vagy mik azok).
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
MODERÁTOR
válasz Stanchore #3787 üzenetére
Tedd meg kerlek amit Vond javasokt, továbbá a haj/arc találkozásnál, a szemöldök, a szájak is kaphatnának egy a külsőnél 1 mérettel kisebb kontúrt. Utána szerintem jó lesz.
Kb. Ami a fülnél van jónak tűnik.
Ne adj isten rádobnál egy pici árnyékot oldalra, akkor tökéletes lesz (nekem is itt tanítgatták feljebb ).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Erre esetleg kaphatnék választ?
Köszönöm! -
Stanchore
senior tag
Dolgoztam még rajta, a szemeit még jobban megnöveltem, de ennél jobban már nem nagyon lehet, mert torzul a karakter jellege, így is 33%-al nagyobb most, mint az eredeti képen. Vissza vettem a szem kékségéből is, hogy ne rikítson úgy ki, illetve a kért kontúrokat betettem. Árnyékkal is kipróbáltam, de nem állt jól neki, a kérvényezőnek sem tetszett. Ha nagy lesz méretre, akkor max az aljából tudnék vágni 1, esetleg 2 px-t, mert így is nehezen állt össze a szeme Szóval ilyen lenne:
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam: Stanchore
-
freemanone
addikt
Peterson_: Ez valami nagyon durva lett!
-
MODERÁTOR
Modik nyomjatok már még egy pecsétet ide legyetek szívesek. a Srác már 22 napja vár, hogy be legyen állítva.
-
kertsa
senior tag
Ezen a képen mit lehetne még javítani, hogy részletesebb és letisztultabb legyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest