Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ugyan még nem vagyok jogosult, de már csak néhány nap, illetve hozzászólás kérdése a dolog. (remélem)
Addig is azért bátorkodom megkérdezni, hogy ebből a képből ki lehet-e hozni valamit. Igaz, elég kicsit a felbontása a képnek.
(Igen láttam, volt nemrégiben egy Mike Ehrmantraut-os igénylés és van kép is vond kollégának köszönhetően, de az nem fogott meg annyira)
Előre is köszönöm!
-
bajaki
őstag
válasz pepe091 #3628 üzenetére
Értem. Nem is akartam elvenni előle természetesen. Ha ő azt választja akkor őt illeti, de lévén már jó ideje nem írt ide, ezért bátorkodtam megkérdezni.
Akkor nézelődök tovább, bár nem sok ötletem van. Bármi ami eszembe jut, mind foglalt.
Szerk.: Közben látom, nem sokkal előttem írt a másik topikba. Ne haragudjatok, nem akartam senki képét sem elvenni!
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Megvan az engedélyem.
Így hát továbblépnék az arcképszerkesztéshez. Jó lesz ez a topik, vagy menjek az ARCKÉPSZERKESZTŐ-be?
Elsőre a Sherlock Holmes c. filmből Watson-ra gondoltam. Keresgéltem, őt nem találtam meg az adatbázisban, remélem, hogy szabad még- Ezt (link) a képet találtam hozzá. Ebből ki lehet hozni valamit?
Illetve még a Mézga családból gondoltam a kutyára, "blökire". Ahhoz még keresgélek megfelelő képet.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
bajaki
őstag
Hűűű, ez nagyon király lett.
Nem tudom a kép jellege mennyire teszi lehetővé, de lehet esetleg még játszani kicsit a színekkel? Lehetne fekete, vagy legalábbis feketés a kalap és a nyakkendő? Illetve az öltöny valamilyen szürkés? Aztán lehet, hogy nem is megvalósítható, ha pedig igen akkor hülyén nézne ki.
Ha nem megoldható akkor így is jól lesz.[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Ez az, pont ilyenre gondoltam. A harmadik lehetőségre (szürkés-feketés kalap, szürke zakó) rá is bólintok, és ha a moderátorok is hasonlóan tesznek akkor ez lesz a képem.
Ha te nem akarsz már rajta módosítani akkor továbblépek és várom a modik pecsétjeit.Átmenjek az ARCKÉPSZERKESZTŐ-be, vagy belinkeli ott valaki? Vagy csináljak ott egy hozzászólást?
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom az arcképem cseréjén én is, elvileg lejárt a 3 évem és nincs más kizáró ok, de majd kiderül.
Addig is megkérdezném azért:
Tyrion Lannisterre gondoltam. Arcképkereső szerint van egy lecserélt kép.
Lehetne ezt a képet aktualizálni szerintetek? (Sötétebb haj + szakáll)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest