Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz -=Vacsek=- #3667 üzenetére
ez a kép jó alap anyag lenne?
-
bajaki
őstag
Hűűű, ez nagyon király lett.
Nem tudom a kép jellege mennyire teszi lehetővé, de lehet esetleg még játszani kicsit a színekkel? Lehetne fekete, vagy legalábbis feketés a kalap és a nyakkendő? Illetve az öltöny valamilyen szürkés? Aztán lehet, hogy nem is megvalósítható, ha pedig igen akkor hülyén nézne ki.
Ha nem megoldható akkor így is jól lesz.[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz tomee007007 #3702 üzenetére
Ilyesmi kép esetleg?
-
.LnB
titán
válasz Shokkolo #3703 üzenetére
Obi-Wan
Sokkal rajzoltabb forrásképet az arcképgyárosoknak. Ilyenek nagyjából.1
2
3
4 - Ezt magam sem tudom eldönteni, hogy jó e. Majd valamelyik arcképgyáros megmondja.
5tomee007007 Nem tudom miből van az a mage karakter, így nem tudok keresni sem. Mi az? Vagy csak egy random sötét mágus? Ha csak egy mágus és nem valami korrekt karakter akkor szerintem keress mást, mert ezek nem jók.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
Nem menthetetlen a négyes, de nem is igazán jó. Főleg így, hogy vannak sokkal jobbak is. Pl. az egyes majdhogynem tökéletes. Kicsit kisebbre kell venni a testét a fejéhez képest, meg kontúrozni, plusz megigazítani itt-ott, és kész is.
(#3709) .LnB: Natessék. Vér profi vagy.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
.LnB
titán
Próbálom úgy belinkelni a képeket, hogy szerintem melyik mennyire megfelelő. Amit a legjobbnak gondolok az az első.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tomee007007
őstag
Szia!
Nem ragaszkodok konkrétan ehhez (magyarán, igen random sötét mágus ), csak valamilyen mogorva, csuklyás mágust szeretnék, de nem nagyon találtam sajnos, pedig mindent átböngésztem (googli, dev...). Ezért is kérném a segítségeteket, hogy tudtok-e ilyesmit...
Vagy ha ezekből csinálnék ps-ben valamilyen egyszerűsített clipartot, az megfelelne?Előre is köszi a segítséget, és bocs, ha nehéz eset vagyok
-
freemanone
addikt
válasz tomee007007 #3710 üzenetére
Mondjuk a warlock a jobb felső sarokban hogy tettszik?
-
tomee007007
őstag
válasz freemanone #3711 üzenetére
Nagyon köszönöm, de nem ilyesmire gondoltam
-
bajaki
őstag
Ez az, pont ilyenre gondoltam. A harmadik lehetőségre (szürkés-feketés kalap, szürke zakó) rá is bólintok, és ha a moderátorok is hasonlóan tesznek akkor ez lesz a képem.
Ha te nem akarsz már rajta módosítani akkor továbblépek és várom a modik pecsétjeit.Átmenjek az ARCKÉPSZERKESZTŐ-be, vagy belinkeli ott valaki? Vagy csináljak ott egy hozzászólást?
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Igen, tépj át a main topic-ba, linkeld be az engedélyed, és illeszd be a kiválasztott arcképet és mellé a kisképet is.
Örülök, hogy tetszik a leendő arcod. Nekem is kedvemre való volt dolgozni vele.
Reméljük, a moderátorok sem találnak benne semmi kivetni valót.Használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
Ezt esetleg ki tudjátok rakni ebben a formában, vagy felejtsem el?
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Vagy esetleg színezéssel, kéz nélkül ez jobban megoldható lenne?
-
TomWexX
addikt
válasz tomee007007 #3715 üzenetére
Kizárt hogy ezt ebben a formában beállítsák, viszont amit ezután linkeltél fekete-fehér rajz, az jó lehet. Melós, de szerintem nem reménytelen.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #3719 üzenetére
Ez továbbra sem túl jó.
Viszont, ha(!) nem lesz másik forrás ami tetszene, és elsősorban ha befejeztem a mostani függőben lévő arcképet(és az ítélőtábla is jóváhagyja), akkor megcsinálom.
Ezt is biztos, hogy újra kell rajzolni, de a figura nem túl bonyolult.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
tomee007007
őstag
válasz Peterson_ #3721 üzenetére
húúúú...nagyon szépen köszönöm!
nem nagyon van más forrás, már nagyjából mindent átnéztem, amit lehetett (itt fórumban is segítettek, nézelődtek, még egyszer köszönet érte! )...
ez, amit legutoljára küldtem nagyon tetszene...próbáltam finomítani, de hát közel sem vagyok profi[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #3722 üzenetére
Én sem
De azért majd megteszem amit lehet, viszont türelmedet kérem, mivel a mostani is problémás, illetve szinte folyamatosan dolgozom.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #3725 üzenetére
Persze.
Bár még szemöldök is csak jelzés értékű, de olyasmi színnel lenne szerintem a legcélszerűbb.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz tomee007007 #3725 üzenetére
Akarsz körszakállt?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Peterson_
addikt
Mielőtt tovább mennék, kérnék véleményeket.
Öregítve, mérgesítve, sötétítve, új szivarral.
Kontraszton meg a többin majd a köv fázisban tudok pofozni.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Bjørgersson #3727 üzenetére
Attól tartok, ha a vonatkozó tartalmat linkeljük, 3 nap pihi lesz...
-
tomee007007
őstag
válasz Bjørgersson #3727 üzenetére
Egyébként is van
-
Chris0321
addikt
Hosszas kutatás után találtam ezt a képet James Belushiról:
Tisztában vagyok vele, hogy karikatúra de ezen kívül csak egy ceruzarajzot találtam róla. Ebből ki lehet hozni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Az nagyszerű. Be kell linkelnem az arckép szerkesztő topicba is? Mivel nem találtam megfelelő képet már kiválasztottam ott egy szabad avatart ezt de nem tudták még beállítani mert nincs hozzá kis kép. Nem jelent problémát ha azt visszamondom és a Beluhist szeretném megvalósíttatni?
-
.LnB
titán
válasz Chris0321 #3735 üzenetére
A cseréről nem tudok nyilatkozni, ezt az arcképgyárosokkal (vagy a moderátorokkal) kell megbeszélned
-
Ferko75HUN
senior tag
-
.LnB
titán
válasz Ferko75HUN #3743 üzenetére
Talán ez, de ez se biztos, nehéz találni értelmes forrásképet róla. Az ő arca sem túl egyedi. Kicsibe nehezen lesz felismerhető.
-
Ferko75HUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest