Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Nálunk is egyfolytában azt írja ki, hogy próbálkozzunk pár nap múlva...

-
attyspocak
aktív tag
Nos a COG-on ismét felfüggesztették a CC vásárlást?
Nekem legalábbis nem sikerült vernnem, mert valami olyasmit jrt ki,hogy sikertelen tranzakció. Ezt wordpaynál, de a paypal egyáltalán nem müxik. -
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Azt tudom, hogy a PayPal-nál is így ellenőrzik a bankszámlát, mondjuk ott megértem...
A Paypal-fizetésnél helyettesítik a bankkártyámat a jövendőbeli vásárlásaimnál.De rengetegszer vásároltam már a neten bankkártyával (repülőjegyet, szállodaszobát, üdülést a világ másik felén, szoftvert, kozmetikai holmikat, millióféle cuccot Hong Kongtól az USA-ig) és eddig még soha egyik helyen sem csináltak ilyen 1 USD-s próbavásárlást, ellenőrízendő a bankszámlánkat?!...

Fizettünk már más netes oldalon is a játékért éves- ill. negyedéves díjat, az is kb. 10 perc volt : klikk a fizetésre, beír a bankkártya adatai, OK-gomb és KÉSZ!
Levonták a bankszámláról a megfelelő összeget, semmi 1USD-os puhatolózás...
Nem aggódom az 1 USD-omért, csak azt nem értem, hogy egy ilyen (már nekünk is!) nevetséges összegnél mit szarakodnak ennyit?!... A vásárlás összesen 15 USD = 2750 Ft lenne, ezért a görcs kis pénzért miért kell ennyi kört futni???

Nevetséges...

-
-
Belba
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ez a VISA Electron kártya netes fizetésre is alkalmas (a Bank így adta ki!), és mivel a Codemasters fizetési oldalán is szerepelt a VISA Electron logo, ezért próbálkoztunk ezzel...
Ezt a VISA Electron kártyát a PayPal is elfogadta, ott is beregisztráltattuk.
Amúgy itt a Codemasters oldalával lehet valami gáz, mert a két másik dombornyomott MasterCard kártyánkkal itt legalább 10x próbálkoztunk, mire 1x végre elfogadta az egyiket.
(Máshol ilyet még eddig SOHA nem tapasztaltam!)Itt a Codemasters oldalán ez is másképp megy : itt nem havidíjat kell befizetni, hanem kiválasztani egy összeget (5-10-15$) és ráklikkelsz...
Ha egymásután 6x választod ki és klikkelsz rá, akkor elfogadja, hogy 6x vásároltad meg a 15$-os csomagot!!!... Nem fogja visszautalni, miért is tenné?
A havidíjnál értelemszerűen nem akar az előfízető 2x befizetni ugyanarra a hónapra, ott természetes, hogy visszautalják, mert látják, hogy véletlen befizetés az egyik.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Na, komolyan, ezt egyszerűen el sem hiszem :
Megnéztem a bankkártyához tartozó NetBankot és kis híján elájultam, mikor most látom, hogy az idióta Codemasters leszámlázott 1 USD azaz egy USD-t (=182,31 HUF) ???!!!!

Egyelőre ez az összeg zárolva van febr.24-ig...

Basszus!
Most miből állt volna a vásárlást leszámlázni, mi a fenének szórakoznak az 1USD-al???Nem hiszik el, hogy valódi a bankkártya?... Ilyen sokan csalnának?...

Esküszöm, ilyen hülye Céget még életemben nem láttam!!!!

-
Wolverine
félisten
A Magyarországon kiadott Visa Electronok általában nem alkalmasak netes fizetésre, még ha a kiadók el is fogadnák azokat; és 98%-ban szombat-vasárnap is vonnak rendesen, ha a megfelelő adatokat adtad meg (az utóbbi másfél évben párszor azért nálam is hétvégére esett a WoW havidíjának fizetése, eddig csak egyszer volt gáz... de az is megoldódott, miután átutaltam még egyszer a pénzt, a fölös utalást meg visszakaptam)

-
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Nekem is szélessávú ADSL hozzáférésem van, mégis kb. félévente kapok új IP-címet...
Manapság már nem mindegyik Szolgáltatónál működik a dinamikus (kapcsolódásonként új) IP. -
attyspocak
aktív tag
Bár mondjuk engem gyanusítottál (hogy még egy kicsit OFF-oljunk) de azért én szerintem is jó lenne az eredetit bannolni, ám ha ADSL vagy egyéb szélessávu elérése van, ami azért valószínú ha ilyen marhaságra tudja a netet használni, akkor minde nfellépésnél másik IP-t kap a szolgáltatótól,. hogy alapesetben ne tudjkon pl. szervert üzemeltetni. Ezt nevezik dinamikus IP kiosztásnak. Erről hivatalos eljárás során lehet beszerezni pontos adatokat, amire viszont itt nincs lehetőség.
Off vége.
-
<cafat>
senior tag
hát igen.... elég durva volt az tuti, én sem értem mire jó ez neki, nade vannak ráérő emberek akik szeretnek szórakozni mások adataival...
, hát jahh jó lenne az eredeti ipsét is bannolni....
na de mind1, tényleg jó hogy gyorsan megoldódott, és sztem mi is zárjuk le, mert tényleg rendesen szétoffoljuk a topikot
-
Belba
őstag
Na, hálisten, ez gyorsan megoldódott!

Éppen beírtam a Moderátor kerestetik-topicba a panaszom, ezalatt már törölték is. SZUPER!
Komolyan, ez ijesztő, micsoda emberek járkálnak itt köztünk?

Én azért annak örülnék a legjobban, ha az eredeti nick-jét is törölnék, IP-címe alapján nem lenne nehéz megtalálni.
Mire jó ez?!

-
Belba
őstag
Alapelvek-nél találod :
" ... moderációt kérni kizárólag a Moderátort keresek topikban lehet (emailben, privát üzenetben és egyéb módon nem)
moderációval kapcsolatos kérdéseket a Jogos moderálás topikba várjuk ... "Szerintem itt mindig találsz valakit, aki azonnal intézkedni fog!

-
<cafat>
senior tag
válasz
attyspocak
üzenetére
oks, bocsi

-
Belba
őstag
Cafat !
Jelezd a Moderátoroknak, hogy valaki lemásolta a neved/adatlapod, megtévesztőleg akar hatni másokra, hogy rontsa a hiteledet!

A Moderátorok az IP-címe alapján ki tudják tiltani az illetőt (most 18:50-kor regisztrált).
Az IP-címe alapján azt is ki tudják tiltani, aki szórakozni akar veled és ezért regisztrált.
-
<cafat>
senior tag
válasz
attyspocak
üzenetére
köszi

akkor lehet az a baj hogy nem nagybetűvel írtam a nevem kezdőbetűjét, és nem raktam ékezetet sem (gondoltam angol számlán minek)
-
attyspocak
aktív tag
Hogy lásd, nem vagyok egy sértődös tipus! Ezt a Magyar Archlord chetfalán olvashatnád:
" toposfrici
09 feb : 18:44
nah énis visszakaptam az accomat! valtoztassatok meg az adatok korrektre aztan submit, és kaptok a megadott email cimre (amit regisztralasnal adtatok meg) egy a valtoztatásról szóló értesítést azt meg küldjétek vissza ugyan arra a cimre!! Sok sikert neked összejött! GG " -
attyspocak
aktív tag
Nem vagyunk egy hullámhosszon, mert én egy betüvel sem utaltam rá, hogy ne mhiszek neked. Azt írtam, hogy furcsa a hozzáállásod, mert egy ingyenes játék esetén nem sokmindent kérhetünk sázmon, te pedig azt tetted igen érdekes hangnemben.
Részemről a téma és a veled való polemizálás lezárva. -
<cafat>
senior tag
válasz
attyspocak
üzenetére
igen a megjegyzéseddel, és a lol-os szövegeddel...
én nem minősítettem senkit, téged meg főleg nem, a trágár kifejezéseket a cog hülyeségére írtam, mert alaptalanul bannoltak, és ez kicsit felidegesített, de aztán elnézést kértem értükés nem kívántam senkinek rosszat, neked is csak azért mert úgy jött le a hszeid alapján hogy nem hiszed el amit írok, és mintha te jobban tudnád....
és ha esetleg veled is megtörténne, hogy a tökéletes adataiddal bannolnak akkor legalább te is kiakadnál full jogosan, és legalább elhinnéd azt amit leírok, talán esetleg meg is értenél, nem csak belémkötnél...
szal ennyit a nevetségességról....és én segítséget kértem, nem kiosztást meg észosztást.... kötözködést meg főleg nem!
úgyhogy inkább zárjuk le ezt a dolgot, én nem balhézni írtam ide, hanem segítséget kérni NORMÁLIS emberektől akik TUDNAK is SEGÍTENI, és esetleg tudhatnak pontos indokokat, dolgokat, hogy mi miért lehet, vagy miért nem stimmel....
ENNYI ! -
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Ja, csak te biztosan hétköznap vásároltál...

Hétvégén a bank zárva, még a NetBank is, nem könyvelnek se ki, se be.
A legelső munkanapon tudunk csak utána nézni, történt-e mozgás a számlán.
-
<cafat>
senior tag
válasz
attyspocak
üzenetére
sztem azért nem magyarázod mert te magad sem tudod, csak itt össze vissza magyarázol..., a lényeg hogy beleköthess vkibe és okoskodhass.....
igen, és hol volt az a hírközlés, mert én nem láttam, még a weboldalukon sem...
hát akkor remélem majd téged is bannolnak vmi hülyeségért azt majd jöhetsz sírni, és majd én is elküldelek ilyen bunkó módon.... "LOL"
pont ez az hogy ÉN MEGADTAM AZ EREDETI VALÓS ADATAIMAT mégis kibasztak "adathibára" hivatkozva....... ezért nem értem....
de hagyjuk mert látom mintha nem fogtad volna fel ezt a rész az előző szövegemből... iq bajnok, majd köss bele ebbe is.... na csá! -
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Igen, egy lépéssel közelebb kerültünk!

15.-$ (= 2750Ft) volt a legnagyobb összeg, azt kiválasztottuk, de sajna valamiért nem sikerült megvenni.
Azért most várok hétközepéig, hátha mégis leszámlázzák a bankomnak, nem szeretnék többszörösen vásárolni. (Ha biztosan nem jön be a számla, akkor újra próbálkozunk.)
-
dante3
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
köszi, kipróbálom!
-
attyspocak
aktív tag
Amikor leöltél egy mobot a képernyő tetején (ha még a mob ki van jelölve) ott látható a neve és a hullaságát jelző üres HP csík. nos ez alatt megjelennek a kifosztás, a nyúzés és a darabolás ikonjai, attol fügően, hogy az adott mob-nál melyik alkalmazható. Ekkor a az előzőleg a képernyő alján középen látható gyorsmenüre elhelyezett megfelelő ikonra kell jobb gombbal kattintani.
Remélem érthető voltam.
Javaslom látogasd meg a Magyar Archlolr oldalt is, ahol jól leírták.
-
Belba
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Nem tudom... Nekem eddig az volt a megszokott, hogy fizetéskor átirányítanak egy bankos oldalra, ami védett.
Tovább próbálkoztunk, most már bankkártyákkal és újabb fejlemény az ügyben :
az ISSUE DATE ablakba beírtuk a kártya kiadási dátumát és az ISSUE NUMBER ablakba nem írtunk semmit! (A bankszámlaszámot előtte nem fogadta el.)
Na, basszus, így végreeeee elfogadta a bankkártyát, de itt sem fogadta el a VISA Electront ezzel a móddal sem, pedig felsorolta, hogy ez is használható.
Szóval, végül a MasterCard (dombornyomott!) bankkártya lett a befutó!Megjelent a választható fizetési számláink közt a legördülő listában a PayPal számla és a Bankkártya számla.
Vééégreeeee megjelent a választható lista, mit fizetnénk ki, bejelölés, OK-gomb...
De a rühes rendszerük végül kiírta, hogy hiba történt a fizetés során, próbálkozzunk később!

Komolyan, már tele a hócipőm ezzel a Céggel!!!!

Eddig bárhol vásároltam, az max. 5 percembe telt, nem kellett hozzá sem lexikon, sem kupaktanács.
-
dante3
addikt
Ismét segítséget kérnék, hogyan lehet használni a nyúzás, szeletelés, és kifosztás képességet, vagy hogyan kell fejleszteni?

-
attyspocak
aktív tag
Ha már megkérdezted, akkor hiába is magyarázom4 Egyébként ez a COG játéka, így minden szabályt ők állapítanak meg. Volt arrol hírközlésük, hogy változik a reg és azt is leírták, hogy fogják felülbírálni az accountokat.
Egyébként furcsa módon senki semmit nem csinált mégis bannolják, akkor minket miért nem?

Semmi közük az adataidhoz, nem kell megadjad, mint ahogy játszani sem kötelező! LOL
-
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Az a gondom, hogy szeretnénk Chantra aranyat venni, de nem tudjuk, HOGYAN kell?
A leírás szerint végigmentünk a lépéseken, a fiam PayPal accountjára (Premier) készítettünk egy Codemaster számlát, amin jelenleg 0.- $ van...
Idáig minden rendben lenne, de innentől nem jelenik meg semmiféle kiválasztható lista, amiből választhatnánk, mennyiért fizethetnénk be, hogy kapjunk xxChantra aranyat...

Hogyan lehetne innen tovább lépni?

Próbáltuk közvetlenűl bankkártyával is a Codemaster oldaláról, de ott meg olyan kérdéseket tesz fel a bankkártyaszám, név, CVC2 kód után, hogy "Issue date" és "Issue number"... (Készítés dátuma?... Készítés száma?...) innen nem tudtunk tovább jutni, bankkártyás fizetésnél én még ilyennel nem találkoztam.
Arról nem is beszélve, hogy az egész bankkártyás fizetés a Codemaster weboldalán bonyolódik, nem irányít át egy védett bankos weboldalra, valahogy itt megadni a kártyánk adatait elég necces...Egyszerűen nem értem, mi a fenének bonyolítják ennyire az egészet???

Megköszönöm, ha tudnál segíteni!

-
<cafat>
senior tag
hát igen... pont ezen akadtam ki.... akkor lenne közük bárkinek a személyes adataihoz ha fizetős lenne a játék, de mivel ingyenes full nem értem.....
esetleg még a hülye shopuk miatt érdekelheti őket az adatok valóssága, na de basszus én tuti hogy semmit se vettem volna a szaros boltjukban... ráadásul valós volt minden adatom!
ha már ingyenes a játék akkor nem fogok kiadni semmi olyanér valódi pénzt ami csak egy illúzió világban létezik.... -
<cafat>
senior tag
válasz
attyspocak
üzenetére
mért érdekes a felfogásom? pls részletezd, nem fogok rajta megsértődni
am meg a valódi nevemet és a valódi telszámomat írtam be az accountba, sőt minden, a cím, város, ország, ir.sz..... valós volt!!! szal ezért nem értem hogy mi a bajuk vele....
nekem nem volt több számlám, és nem csináltam semmit a felsoroltak közül...
az esetleg gond lenne ha a talált fölös cuccaimat eladom playereknek jó áron (mármint nekik jó áron, szal olcsóér...)? sztem nem, mert mindenki ezt csinálja...
úgyhogy még mindig nem értem milyen jogon bannoltak..
és a legnagyobb vicc az egészben az hogy több mint 2 hónap után! addig érdekes módon nem zavarta őket senkinek az adatai.... csak most muszály volt kirakniuk jópár playert vmi mondvacsinált ürüggyel mert szar a szerverük... sztem legalábbis
ha nem stimmelnek az adataim akkor ne írják azt hogy sikeres számlaregisztráció meg ilyenek...., akkor bannoljanak az elején és akkor leszarom, ne akkor mikor már kigyúrtam 3 karit, és volt több millió aranyam (úgy kb 3m) és rengeteg értékes cuccom......
ha meg ők döntik el mik a szamályok akkor közöljék már a playerekkel valahogy!!!!!!!!
mert ez így undorító....
vagy legalább egy figyelmeztetés a bannolás előtt vagy vmi... de neeem semmi, 1xcsak ban... szánalmasak...
(nem csodálkoznék rajta ha egy belázadt player csapat betörne a szerverükre és tönkretenné vagy vmi....) -
attyspocak
aktív tag
Ja! Boicsi, kihagytam! A szárnytol elvileg gyorsabb lesz a futásod. Ám ezt különféle máretű sima goldárt vásárolható italokkal is megoldhatod, csak azokat rendszeresne kel tolni az arcba. A köpenyeg védelmet adnak egy-egy elementalista támadás ellen. Ha elementál mobokat ölsz akkor jöhet pl. jól, mert azok elementalista ereje kiszámítható, megtudható. Azonban szerintem PVP-hez ,vagy egyéb player elleni küzdelemhez azért nem jó, mert a másik játékos elementál erejét nem lehet úgy kiszámítani, mint a mobokét. És ugyi egy köpeny csak egy ellen véd az öt féle közül.
-
-
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
A fiam 16 éves, nem szokott Fórumozni...
Én más téma miatt vagyok itt a Fórumon, és mikor előjött ez a probléma itt kezdtem keresgélni, hátha valaki tud segíteni, igazából a Chantra arany megvételéhez kellene némi info.
A haverjai, osztálytársai is fenn vannak a játékban, de ebben egyik sem tud segíteni.
Amúgy szépen kiszámolta, hogy ha lenne x Chantra aranya, akkor ő azzal ellenne hónapokig (naná, hogy elsőre én is ezt mondtam : dehogyis fogok havonta-hetente ezreket fizetni egy játékra).
Fogalmam sincs, hogy mire jó a szárny, vagy a köpeny, engem az egész game nem izgat különösebben.

Engem nem izgat az a néhány ezer Ft, szerintem jobb, ha ezzel szórakozik, mintha cigizne, inna, csavarogna, (netán drogozna) mint sok korabeli srác...

-
attyspocak
aktív tag
Fegyver egyáltalán nics a Chantrába és most még szárny sem. Szerintem a szárny egy marhaság.
A köpenyekkel megy az a bajo, hogy egy féle ele támadástól véd, de ugye öt féle van.Amik értelmesek, az a lens stone5000 csapásos 400CC, a Lucky charm és a Aweakenings cuccok ki-be kapcsolható változatai amik 250-250CC-t nyomnak.
Egyébként a vége az lesz, ha sikerül venned, hogy havi X forintot fogsz rá áldozni.
Ami természetesen több mint egy normál game-ra!.Azt had kérdezzem meg, hogy mennyi idős a fiad?
Mert, hogy játszani játszik, de a fórumon te beszélsz a nevében.

-
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Nézd, a fiam is hónapok óta játszik úgy, hogy még nem vett Chantra aranyat...
Így is jó sok pénzt összegyűjtött (többmilliót), ezért beszerzett már ezt+azt, sőt épp ma vett olyan cuccot, ami a Chantra Shopban van árulva, de valaki mástól, ott benn a játékban...Ő szeretne fegyvereket, szárnyat, köpenyt, meg mittudoménmiafrászt vásárolni a Chantra Shopban, mert hiába van többmillió gyűjtött pénze, ha azzal nem tud fizetni a Shopban.
Én egyáltalán nem bánnám, ha erre elmenne 1-2-3 ezer Ft, ha belegondolok sokkal többe lenne, ha PC játéklemezt vennék neki 10-15ezerért darabonként...
Jó lenne végre megtudni, hogyan tudnánk Chantra aranyat venni, hogy végre megvehesse amire annyira vágyik!

-
attyspocak
aktív tag
-
Belba
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
A játék maga ingyenes, de elég sok kellék csak a Chantra Shopban vásárolható meg, tehát innentől kezdve anyagilag érdekeltek, hogy minél több játékost csaljanak a weboldalra. Nem?
Bocs, de erre nem is mertem gondolni, hogy valaki ilyen béna, hogy "gjergájgdgjdig" nevet ad meg, azért valamennyire hihetőnek tűnjön már az a kamu név/telefonszám!
-
attyspocak
aktív tag
A nem valós adat alatt ne arra gondolj, hogy Petőfi utca 27. helyet megadtál 29-et, hanem arra, hogy névnek gjergájgdgjdig vaN BEíRVA. vagy telefonszámként 14549878/787465456456 van beírva ennyi. .

Azzal sincs baj, ha egy géprő több regisztrációval nyomja, ha azt nem egyszerre teszi un. twink karaktert létrehozva, amitől ha azzal partyba ől, akkor plusz xp-t kap. Láttam olyan dungi termet, ahol két ötven feletti gamer tolta körbe vonatozva a 48-as guardokat, miközben a sarokba eldugva ott állt két lvl1-es karakter. No mit is csinált ott a két lvl1???
-
attyspocak
aktív tag
Egy ingyenes játék kapcsán érdekes felfogásod van! Egyébként meg ők döntik el, hogy milyen szabályokat alkalmaznak4 Sokan mondták, hogy az adatai miatt bannolták őket és volt ismerős, akinek az e-mailre reagáltak és vissza állították az acc-ját. Igaz ott nem kamu adat volt megadva, csak extrém neve van.

-
Belba
őstag
Igen, a fiam is mondja, hogy sokakat töröltek pl. olyanért, ha nem valósak az adatai.

Könyörgöm, azt honnan tudnák megállapítani, hogy xy az nem Kovács János, hanem valójában Varga Zsolt???... Vagy nem is a Fő utca 73. alatt lakik, hanem a Nárcisz utca 15-ben???...
Tényleg, ez egy kicsit ijesztő : minek kell nekik a játékosok valódi adata???
Mi közük a játékosok személyes adataihoz?

Mondjuk, azt nem nehéz kideríteni (IP cím alapján) hogy valaki behazudta, hogy USA-ban lakik... (Nerm mindegy, hogy a játékos hol lakik helyileg a Földön?)

Azt sem értem, miért baj, ha valaki 1 gépről több regisztrációval játszik???
(Nem az a jó, ha minél több karakter futkározik, hátha annál több karakterhez fog kellékeket vásárolni az illető?)IP-cím alapján azt sem nehéz kiszűrni, aki 1 gépről több accountot regisztrál és több karakterrel játszik.
A fiamat (még!) nem tiltották ki, mondjuk 1 accountja van, semmi fekete dolgot nem művelt (nem vásárolt feketén aranyakat), de minek kell ilyen baromságokkal stresszelni a játékosokat???

-
<cafat>
senior tag
hi
engem is bannoltak a rohadt kis mocsadékok, de nemtudom miért
nem csináltam semmi olyat ami okot adott volna erre....
ők vmi olyasmit írtak hogy a számlán vmi adathiba volt, de ez hülyeség, mi közük van nekik a személyes adataimhoz????
küldtem nekik 2 e-mailt is, de szarnak válaszolni, rohadjanak meg! hülye bunkó faszok!pedig már csináltam 3 tök jó karit és mindegyik ilyen lvl 15 körül volt....
most ezek megszűntek, törölve lettek, minden cuccommal együtt? vagy csak fel lettem függesztve és még visszacsinálható?

(elnézést kérek a beírt káromkodásokért, de valahol muszály volt kiadnom a dühöm)
-
attyspocak
aktív tag
Bár engem nem érint (még) de sokan panaszkodnak, hogy bannolva lettek a játékbol, holott tudomásuk szerint nem csináltak semmit, ami okot adna erre. Ki tud valamit arrol, hogy mi oka lehet? Illegál Arany és CC vásárlás neten, botolás, kettős belépés egy gépről?
-
dante3
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
Gondoltam, hogy valami ilyen ütközés lehet!

-
Belba
őstag
Azért, mert egyszerre akartad (egymásután) belerakni a köveket!!!!
Ilyenkor a következő beletörik...
Nem azért tört bele, mert más színű.
De ha beraksz 1 db követ, kilépsz az ablakból és pár perc múlva megint beleraksz egy másik követ, akkor befogad többféle színt is!

Van olyan, amiben 5 db kő van a fegyverben, különféle színűek.
(Ezt mind a fiamtól tudom. Úgy tűnik, előbb beletanulok a játékba, minthogy vásárolhatnánk a Chantra Shopban.)
-
Belba
őstag
0/2 = 0 db követ tettél bele / 2 db követ lehet belerakni
Ezek a belerakott kövek erősítik a fegyver energiáját... (a fiam szerint)

Ja, és nem mindegyik kő jó, van ami semmit sem ér...

Itt vannak jó leírások, tippek, magyarázatok : Magyar Archlord Oldal
vagy még itt is : Archlord HUNHeroes Klán Oldala
-
dante3
addikt
Mit jelent a fegyver neve mellett a [0/2]?
[link] -
Belba
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Igen, a kártya érvényességi dátumát mindig meg kell adni, ez természetes...
A kártya hátoldalán levő CVC2 kódot is majdnem mindig kérik, itt is szépen beírtam...
Mindig kérik a kártyán szereplő nevet is, ezt is rendben beírtam...De ilyet most látok először, hogy "Issue date" (kiadás dátuma?) és "Issue number" (kiadás száma??).
A kiadás dátumát gyorsan kitúrtam a papírok közt (tudnám, ez kinek fontos?), de a kiadás száma?!... Talán a bankszámlaszámra kiváncsiak itt???Régóta vásárolok a neten, a bankkártyával is fizettem már jópárszor, ilyet eddig sehol nem láttam!!!!

(Olyat már igen, hogy a kártya CVC2 kódját nem kérték.)
De az a legérdekesebb, hogy amikor PayPal fizetésre kattintottam (van PayPal accountunk) akkor csak egy üres számlát hozott létre és KÉSZ!!!
Mivel a PayPal-nál be van regisztrálva a bankkártya, így ott nem kellett vacakolni Issue Date és Issue Number baromságokkal...De ott sem tudunk eljutni addig, hogy kiválaszthassuk a Chantra Shop-ban a csomagot, amiért végre Chantra Aranyhoz jutna a kölök...

-
Wolverine
félisten
Az Archlord nem vonzott annyira, hogy belemélyedjek, sajnos nem tudok mélyebben segíteni... De gyanítom, hogy az ominózus bankkártyás oldalon az érvényesség dátumára voltak kíváncsiak, illetve a kártya hátoldalán levő CSV (vagy hogy hívják) kódra, ami 3 vagy 4 jegyű. Legalábbis eleddig valamennyi általam látott hasonló oldalon ezeket kérték az egyszeri usertől 
-
Belba
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Bankkártya is van, account is van (gyerekem játszik vele hónapok óta)...
Igen, itt próbálkoztunk, a leírás szerint Paypal => létrehozott egy számlát, de utána SEMMI!!!!...

Kipróbáltuk direktbe egy dombornyomott kártyával, de ott olyan barom kérdéseket tesz fel, amire képtelenség válaszolni (kártya érvényesítésének ideje, száma???)
Az rendben, hogy MEDDIG érvényes a kártya, de a fene sem jegyzi, mikortól és milyen számon?!
Sokat vásárolok az interneten, de ilyet még nem láttam!
Te már kipróbáltad???
Meg kellene jelennie egy listának, amiből kiválaszthatnánk az összeget, de SEHOL nem jelenik meg...

-
dante3
addikt
Most kezdtem el szedni a gamet, kipróbálom ha már ingyenes!

-
Belba
őstag
Emberek!
Segítsen valaki, aki az ArchLord online játékkal játszik : hogy a francba lehet vásárolni virtuális pénzt a Chantra Shop-ban a játékhoz???

A fiam lerágja a fülemet, már kétszer 1 órát vacakoltunk, de képtelenek vagyunk rájönni.
(Jó játék lehet, mert már hónap óta csak ezzel játszik.)Vagy a lemezen megvehető játékban megvan minden szuper-kiegészítő???
HELP!
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak
üzenetére
No hátha ide téved valaki hasonló laikus mint én. Rájöttem kis segítséggel, hogy tradelni kell egymás között.
-
attyspocak
aktív tag
Illetve hogy lehet megszabadulni tőlük? Mert mint megtudtam pénz (valódi) árán lehet kulcsokat venni. Azt meg nem akarok.
-
attyspocak
aktív tag
Valaki tudja, hogy a Silver - gold és Platinum Tresures Chest (vagy mi a nevük) ládákhoz hogy lehet kulcsot szerezni? Van egy platina, három arany és három ezüst ládám, de nincs kulcsom és eladni sem tudom őket.
-
Haart
addikt
Nemtom honnan szedte haver ez a verziót de már nagyon régóta update-el. Hol tart a játék verziószáma? Nekem valami 02xx-eket szed mos.
-
Karr
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Úgy tudom már vagy 2 hónapja ingyenes én legalábbis úgy árulom itt a PH-n, és még senki sem szólt
. Egyébként a szabadon tölthetőt nem tudom hogy értetted. Azzal, hogy ingyenes lett csak a Guild Warshoz lett hasonló, attól még meg kell venni a CD-keyt. Rájöttek, hogy a hamarosan kijövő küldetéslemezt csak úgy veszik meg, ha sokan játszanak vele. -
Wolverine
félisten
Most már teljesen ingyenes lett; a havidíj eltörlése után immár szabadon tölthető.
-
Kanczy
veterán
most vagy valami gáz van a netemmel,vagy kegyetlen fos netkódja van a játéknak...a mozgás egyszerűen késik 0,5-1 mp-et...pl. elindulok W-vel,és késik egy csomót...nem tudom mi lehet !?

1,5-2 óra töltögetés és 1,5 giga után mondjuk örülnék,ha rendesen ki tudnám próbálni a játékot,vagy ha ez a játék,akkor sürgősen akadjon le róla mindenki

[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Trial: [link]
-
Kanczy
veterán
valaki játszik a játékkal?!
mert ha nem egyedül lennék,és találnátok boltot,ahol meg lehet venni,lehet,hogy én is megvenném
-
Zenty
őstag
Jóh hír!
''Január 4-én az ingyenes online szerepjátékok táborába lép a Codemasters égisze alatt futó ArchLord. Chantra fantasy világában három frakció, az emberek, a moon elfek és az orkok feszülnek egymásnak, összesen nyolc választható osztály kíséretében. Az MMORPG-ben a PvP hívek és a küldetés alapú játékmenet kedvelői egyaránt megtalálják majd számításukat, de szolózásra is bőven adódik majd lehetőség''
gamer365.hu
''Az Archlord közel sem lett olyan sikeres játék, mint azt készítője eltervezte, ily módon kerülhetett sor arra, hogy a játék havidíját megszüntessék. Január negyedikétől kezdve elég csupán a dobozos játékot megvásárolni, utána pedig ingyenes a PvP-móka kiegészítőstül, mindenestül - a Codemasters állítása szerint ugyanis a játékot továbbra is támogatni fogják, folyamatosan adják majd ki hozzá a különféle frissítéseket. A jelenlegi játékosok e-mailt fognak kapni azzal kapcsolatban, hogy miként érintik őket a változások.''
gamekapocs.hu
hivatalos :[link]
Csak az alap dobozt kell majd megvenni mint a gw-be és utána nincs game cardozás. Szal aki most akarna venni gamet szerintem várjon
Én szerintem megveszem majd ennyit tuti megér!(végre már egy normál ingyen mmo talán) Legalábis támogatottság téren tuti jobb mint az ingyen looser 1 serveres koreai bandák
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Slayer Valor
üzenetére
pont ma néztem a mmarktban és 12k, a doboz meg a játék címe után jobbra számítottam, még wow-ban is szebb a grafika
és az nem idei.. -
Slayer Valor
őstag
Á, phfhujjj, manga

Egyébként egy próbát megér, a lényeg, h ne legyen lagbánya, és ne legyen benne sok bug, ha már fizetős lesz
ja, és remélem a grafikáján javítanak valamit, mert így aztán elég kevesen fognak vele játszani... -
Kraptor
őstag
Nem is azt modntam, hogy a Codemasters az hanem a játék. Mivel ezt a játékot csak ők forgalmazzák, nem ők fejlesztették.
So how does Codemasters fit in?
(Last updated: 26-04-2006 15:51:56)
Codemasters is a UK-based company that is bringing ArchLord to the European and US markets. Codemasters have extensive games development experience as well as currently running two other MMO services. Codemasters is responsible for the localization, distribution and support of the game throughout the western world.
--------------------------------------------------------------------------------
Who is developing ArchLord?
(Last updated: 26-04-2006 15:51:37)
ArchLord has been developed by NHN of South Korea, and was a huge success over there with more than a million people signing up to their open beta
[link]
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
RPG = Rocket Propelled grenade

Ez különben tényleg tipikus koreai sablon mmo.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy legalább egy figyelmeztetés a bannolás előtt vagy vmi... de neeem semmi, 1xcsak ban... szánalmasak...