- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6938 üzenetére
Olyat még nem láttam, hogy egy GPU a BIOS-ban nem volt letiltható. Bár én azért használnám, ha játszol is, mert játékok alatt a teljesítménye gyaníthatóan jobb, mint egy CPU-ba integrált megoldásnak, kivéve, ha nem nagyon modern prociról van szó.
Annyi, hogy ha mégis használod, akkor fel kell rakni a zárt NV drivert, az Arch hivatalos tárolójából a legújabb 440-es driverágat, nvidia és nvidia-dkms azt hiszem a neve. NV-ben nem vagyok otthon, utoljára még a korai XP-korszakban volt a kezem ügyében NV kártya (MX440, FX5200), azóta vagy csak ATi (9600, 9800) vagy AMD (HD2400, RX570), vagy integrált Intel (GMA3600, GMA950, X3100, HD2000, HD3000, HD4000), Linuxon is csak ilyeneket használtam. ATi-t is utoljára még Ubuntu 10.04 alatt talán.
Ha annyira le akarod tiltani, akkor talán a hozzá való csomagok eltávolításán túl le kell tiltani a hozzá tartozó kernelmodult, blacklist-ben, és akkor eleve már detektálni sem fogja a kernel, és a X.org sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest