Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Tudom, hogy így kell, de még nem csináltam. Érdemes üríteni a cache-t? Van valami hátránya, ha ürítem? Gondolom nem viccből találták ki, hanem kéne megtartani, akkor nem tárolná a rendszer feleslegesen.
Szerk.: na, lefuttattam a pacman -Sc parancsot. Hát, ez nem jött be gyerekek, mivel a df -h szerint továbbra is 11 gigás a foglalás. Mindegy, mert van hely, eleve 50 gigát adtam neki, így soha nem fog elfogyni a hely cacheürítés nélkül sem. Szerintem nagyon pozitív ez a rollingozás, nagyon tetszik, hogy minden friss. Nem érdekel, hogy sok frissítést húz le, és több hely kell neki. A rendszer legyen friss, a Linuxban gyorsabban érkeznek a technikai újdonságok, pont ez az egyik nagy előnye a Win-nel szemben. Egy adott Win-kiadás adott esetben több/sok éves, míg egy modern rollingos Linux mindig friss, mint a patyolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Blabok nyakrögzítő M méret
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest