- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Tényleg nagy királyság a Gentoo de valóban nem egyszerű mutatvány tisztességesen, "elkúrás mentesen" telepíteni. Amúgy VBoxban próbálgatom a FreeBSD-t, eddig sokkal szimpibb a BSD mint a Gentoo. Minden sokkal-sokkal flottabb, dokumentáció minden részletet leír, Xorg forrásból telepítve kapásból tökéletesen fut. Így, hogy ráálltam a forrásból telepítésre, erősen elgondolkoztam rajta, hogy átállok FreeBSD-re mert eddig mocsok módon meggyőzött.
Valami ilyesmi kéne a Gentoo-ba is mint BSD-be. Gentoo-n ez a USE flagek használata szvsz irdatlan nagy baromság. Ha egyszer eltalálja az ember akkor oké de ha valamit kihagysz akkor konfig update meg a többi.-
Ideg rohamot kaptam amikor már 4 órája fordította a Qt könyvtárat, mire kiírta, hogy kell neki egy extra flag. Fordítás leáll, konfig módosít, folytasd. Hülyéje nem onnan kezdte el ahol abba hagyta, hanem előlröl az egészet.
BSD-n elkezdek fordítani valamit akkor fordítás KÖZBEN kérdezi meg, hogy mit akarok belerakni, GTK vagy Qt optimalizáció legyen-e, milyen VGA-m van, stb. Megadom neki, hogy mit akarok és Continue.
Tényleg, minden nagyon flottul megy, minden úgy és ott van ahol le van írva és ezáltal konfigolni is könnyebb. Kernel széttúrásának még nem álltam neki de állítólag az is egyszerűbb mint Linux alatt.Arch-ról meg annyit, hogy tényleg mocsok jó cucc, rengeteget lehet vele tanulni és mindig közel fog állni a szívemhez. De jelenleg eszem ágában sincs visszamenni Arch-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest