Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
A telepítés ment, ez alapján a leírás alapján csináltam. Ha nem lett volna ez a LUKS LVM, szerintem az alaprendszer is elindult volna, de ha már linuxozok, és lemondok bizonyos windowsos előnyökről, akkor viszont cserébe a linuxos vívmányokról nem mondok le. Mondom, ha nem hiszed el, hogy nem indul így az alaprendszer, akkor próbáld meg virtuális gépen, dinamikus lemezzel (elég 4 gigával kipróbálni), pár perc alatt meggyőződhetsz, hogy nem megy.
Mondom, a géppel sincs baj, sima BIOS-os, 1 HDD, szabvány ICH8 SATA vezérlő, semmi RAID, semmi UEFI vagy ilyen bonyolító szar. Persze, nem speciális Arch-hiba, a Mint sem vitte.
Pedig ezeket a leírásokat is kipróbáltam:
http://blog.philippbeck.net/linux/archlinux-install-encryption-lvm-luks-grub2-69
http://lowentropymusings.wordpress.com/2012/08/25/installing-linux-mint-13-on-an-encrypted-lvm/
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB