Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azért ennyire nem gáz a masina. Teljesen minimalista DE-t nem akarok. Tök jól, fürgén fut a fentebb írt disztró is, sőt Mint 16 cinnamonnal is meglepően jól, akadás mentesen szaladt.
Gnome3, unity, KDE amik már megfogják, bár kapitány szerint 1Gb RAM elég a KDE-nek is csak nekem túl csillivilli.
User friendly vonalat próbálgatom csak, fedora, opensuse, mageia amit majd alkalom adtán még ki akarok próbálni. Ma néztem még lubuntut lxde miatt, de sokat nem volt a gépen Manjaro jobb
. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- OLED TV topic
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
BoB