Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

válasz lapa #9 üzenetére

Igazad lehet, én teljesen láma vagyok a kérdéshez. Annyit tudok, hogy az árammal nemjó kezetfogni, meg konnektort vissza tudok szerelni a helyére. Valamit magyaráztak valóban a kábelvastagságról, meg anyagminöségröl, lehet ez az oka. Ez a lassabb leoldású bizti jó ötlet. Nyilván a pillanatnyi (indulási) áramfelvétel mindig csúcsos, és megrántja az órát. Na majd körbejárom a témát. Köszi a tippet. :R

• Andie

őstag

válasz DLDKox #10 üzenetére

Ez korrekt eljárás volt részükröl.
    Neked meg gratula a szemfülességedért :C
    (nekem pl eszembe se jutna a dolog... rossz tapasztalatok?)

• Andie

őstag

Legalább irhatnál konkrét esetet, amikor bosszúságot okozott a dolog...

De hogy jópéldával álljak elö :
    Én tavaly kaptam egy kedves barátomtól ajándékba egy szünetmentes tápot (ezt eszik az e-csirkék :) ), és bevallom, nagyon jó szolgálatot tett. Jó, bevallom, én panaszkodtam neki elöször.
    Ugyanis egy olyan lakást bérelünk most ideiglenes bnömmel, melyben 1 fázis van, és arra van minden aggatva. Ráadásul ez olyan gyenge kismexakitóval van ellátva (16A), hogy amint 2 komolyabb fogyasztót bekapcsolunk, már lövi is ki az egész lakásban az áramot. Tehát pl megy az elektronyos sütö, és egy mikrót mellé kapcsolunk, vagy porszivót, vagy hajszáritót, akkor annyi. Vasaló + a fenti dolgok megint passzra vágják. Tudom, megoldást a bizti cseréje hozna, de az elmü is húzta a száját, (tán indokolt esetben ingyen kicserélik, különben 10 ropi - hát félek, nem lesz indokolt) meg végülis bérelt lakás, még egy kis idöt kibirok, majd a tulaj csinál amit akar.
    A lényeg, hogy elég rosszul érintett a dolog, mikor fél órás munkám (fejlesztés, doksi, stb) szállt el egy mikró bekapcsolás miatt, nomeg a gépet is féltettem. Ezért jött jól cimbi felajánlása, aki amúgy ilyesmikkel kereskedö cégnél dolgozik ugyebár. Azóta tölem kapcsolgathatja asszony az összes fogyasztót a lakásban, nem érdekel, mert ha minden ki is alszik, a gépem akkor is vidáman megy, az UPS sipol, komótosan kiballagok, villany vissza fel, asszony bünbánó pillantását arc-simivel enyhit, majd visszaül a gép elé és dolgozok tovább.

A villanymüvek miatti kimaradás nem sürü nálunk, az elmúlt másfél évben tán 1x ha volt?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés