Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
waszabi07
üzenetére
Nem fogalmaznék meg hátrányt, egyszerűen más. Volt régebb évekig 3 Apple watchom is, most ez a harmadik Garminom. Főleg az akku idő miatt váltottam először.
A szoftver szerintem nem gagyi, tökéletesen működik és ezerszer jobban átlátható.
Az alvást, sportokat, stresszt, HRV-t, Body battery-t, VO2 Max-ot, véroxigént, stb. tű pontosan méri, ilyen téren nincs gond vele. Aksi, ha nem vagyok napon és a solar töltés nem megy, akkor 40 nap. A sok a nap, akkor órák alatt számottevően megy fel az akku százaléka és akár végtelen időt is jelezhet.(Ez nem minden óránál, az Instinct 3-nál sokat javítottak ezen.)
Hívásokat, üzeneteket jelzi, de válaszoni nem tudsz rajta. De pl. a navigáció még az Instinct MIP kijelzőjén is űber faszán működik. Túrázáskor használtam ismeretlen teperen.
De ugyanúgy van ez a légzés gyakorlatos izé, a folyadék beviteles dolog.Nem tudom r3dsnake szerint mit tesz okossá egy órát...

Ami miatt rászántam magam immáron az Ultra 3-ra, hogy az esésészlelés a Garminon csak bizonyos sport tevékenységek alatt működget. Nemrég estem motorral... ha kicsit nagyobb lett volna a zakó, jól jött volna, ha értesít vkit.
A másik az az egészség monitorozás. Így 40 után nem parázom annyira még, de az egészség követése sztem az Applenek jobb és már gondolok erre is.
Azt sajnálom azért, hogy mindenki panaszkodik az apple watch alváselemzésére, mert azt pl mindig használom és a Garminnál az is baromi jól működik.
Jah, nincs korlátozva semmilyen működés iPhone-al. Egyetlen dolog, hogy az app értesítéseket nem lehet annyira testreszabni, mint az androidos fosoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Dell UltraSharp U2913WM 29" 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest