Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mattheus #106435 üzenetére
1. A minimumra levett fényerő nem kapcsolja ki a belső kijelző tartalmának renderelését, szóval CPU oldalról nem takarítasz meg vele semmit. De legalább a monitor maga nem fogyaszt. Ha teljesen ki akarod kapcsolni, akkor lecsukott fedéllel calmshell módba lép (na nekem ez kéne nem lecsukott fedéllel, köszi Apple).
2. Nem hiszem, hogy tudsz, de szerintem ezen nem kell annyit pörögni, ha amúgy is az íróasztalodnál vagy, simán tudod tölteni.
3. Nekem van ilyenem, ezek az én ICC profil elnevezéseim, hogy tudjam melyik belső hardveres kalibrációs profilhoz tartoznak. Ezek abban a könyvtárban tárolódnak, amit a linkelt cikk is leír (az X-Rite i1 Profiler teszi be oda automatikusan, de kézzel is behúzhatók).
4. Csak használd és kész, de majd más megmondja mi a jó neki, nem akarok téves infót terjeszteni. Hiába végeztem a Kandón, semennyit nem foglalkoztam villanyászattal és akku típustól is függ mi a jó neki (pl: mennyire érinti a memória effektus, stb).
5. A 27" 1440p felbontás teljesen oké MacOS-en,, nem véletlenül 5K (2880p) a felbontása a 27"-es Studio Display-nek, mert az pont a duplája és 220 PPI-t nevez az Apple Retinának. Nekem ugyanez a méret 4K UHD-ban már scaling problémákkal érintett (köszi Apple, tényleg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Haditechnika, harcászat
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Milyen asztali médialejátszót?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest