Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz batai15 #1738 üzenetére

Igen, méretben van pár mm-nyi difi. Előző generációról váltani szerintem nem érdemes - ha valaki megteszi, az az ő dolga és a Te eseted is más - új belépőként mind az iOS, mind maga a készülék eléggé mellbevágó tud lenni.

120Hz vs. 60Hz.
    Olvasva a fórumokat hitvita szintjére süllyedt a dolog. Próbaképp megkerestem a menüpontot ahol át lehet állítani 60Hz-re a frissítést. Lehet látni? Igen lehet. Zavaró? Ha debil hülyegyerek módjára rángatod a képet jobbra-balra vagy görgetsz ezerrel, akkor zavaró. Ha nem érvényes rád a fenti megállapítás, akkor annyira nem vészes. Ellenben jótékony hatással van a fogyasztásra. Tegnap reggel 9 körül vettem le 80%-kal a köldökzsinórról, most még mindig 60% felett van a töltöttség (ebből ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, nem én vagyok a tipikus iP user!!!)

#1730 insyde5
    Ha meg tudod szokni ott a Pages (szövegszerkesztő) és a Keynote (táblázatkezelő). Én harmadik év aktív Mac-ezés után is agyf***t kapok tőlük.
    Hasznos app meg mindenkinek más lehet. Mit keresel? Úgy talán egyszerűbb lesz.

#1740 batai15
    MS Office-t is jobb használni MacOS-en, mint Win-en. Ugyanaz, de mégsem ugyanaz...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés