- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
batai15 #1738 üzenetére
Igen, méretben van pár mm-nyi difi. Előző generációról váltani szerintem nem érdemes - ha valaki megteszi, az az ő dolga és a Te eseted is más - új belépőként mind az iOS, mind maga a készülék eléggé mellbevágó tud lenni.
120Hz vs. 60Hz.
Olvasva a fórumokat hitvita szintjére süllyedt a dolog. Próbaképp megkerestem a menüpontot ahol át lehet állítani 60Hz-re a frissítést. Lehet látni? Igen lehet. Zavaró? Ha debil hülyegyerek módjára rángatod a képet jobbra-balra vagy görgetsz ezerrel, akkor zavaró. Ha nem érvényes rád a fenti megállapítás, akkor annyira nem vészes. Ellenben jótékony hatással van a fogyasztásra. Tegnap reggel 9 körül vettem le 80%-kal a köldökzsinórról, most még mindig 60% felett van a töltöttség (ebből ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, nem én vagyok a tipikus iP user!!!)#1730 insyde5
Ha meg tudod szokni ott a Pages (szövegszerkesztő) és a Keynote (táblázatkezelő). Én harmadik év aktív Mac-ezés után is agyf***t kapok tőlük.
Hasznos app meg mindenkinek más lehet. Mit keresel? Úgy talán egyszerűbb lesz.#1740 batai15
MS Office-t is jobb használni MacOS-en, mint Win-en. Ugyanaz, de mégsem ugyanaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest