- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Roland861010 #203 üzenetére
az egyik oldal indokolhato. A masik oldalon viszont az van hogy havonta csak egy csaladi csomag amit te fizetsz a csalad hasznal
, egy netflix itt egy masik szolgaltato ott.. egy uvegfolia egy tok, es eleg hamar el lehet erni a 6 szamjegyu osszeget osszegezve 1-2 evre. Persze ha ugy gondolkodik az ember hogy az iphone olcso mert "2 evre csak havi 20ezer" akkor persze olcso lehet. [kép]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
El vagy varázsolva. Az évekkel ezelőtt volt így. Manapság a legtöbb gyártónál már nincs is rootolási lehetőség. A Huaweinél meg már nagyon régen nincs. Szerintem már nagyon szűk réteg az aki ezt igényli.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
"Ezek azok a szokások amit egy ilyen ember ír."
Ez már ilyen belemagyarázás, nem a fórumtárs nevében akarok beszélni, de engem is szeretnek szétszedni az Apple fanboyok (hint: Én is Apple user vagyok), amikor olyanokat mondok, hogy hiányzik a home screen testreszabhatósága, hányszor-hányas ikonrácsot akarok, hogy oda pakoljak ikonokat, ahova nekem tetszik, hogy testre tudjam szabni a navigációs swipe mozdulatok viselkedését és nem mellesleg a gyorstöltés.
A OnePlus telefonom 65W töltés mellett hűvösebb, mint bármelyik iPhone 20W mellett és lassabban is eszi meg az akku élettartamot (ez az amit a teszt is említ, nem a levegőbe beszélek).
Mellesleg nem azért OnePlus mert rootolom és BL-t nyitok (volt olyan is, de már évek óta csak a tiszta gyári van fent), hanem mert régen ez volt a legstabilabb, leggyorsabb Android a Pixelek után, gyorsan érkező OS frissítésekkel. Az más kérdés, hogy ma már egyáltalán nem érzem jól magam amióta a BBK beszántotta az önálló szoftver fejlesztő részleget és odacsapta rá az Oppo ColorOS-t, amit trükkösen továbbra is OxygenOS-nek hívnak. A többi kínai márka nekem nem alternatíva, Sony értelmezhetetlen ár/értékben, Samsung One UI-t nem szeretem, marad az iPhone és az előnyei mellett azért van egy rakás hátránya is. Ezeket a hátrányokat az Apple 2-3 éves lemaradással, de szokta finomhangolni, de attól még érezheti valaki úgy, hogy az iOS számára klausztrofób élmény.
Még szerencse, hogy a MacOS nem ilyen, telefonban még elviselem, de a számítógépem nem tudna Mac lenni, ha ugyanilyen lenne az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest