- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arena Breakout: Infinite összefoglaló szerkesztése
- Digitális Állampolgárság Program
- Vajaskinyír újragondolva
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Már elnézést, én nem putriztam le senkinek a semmijét, csupán annyit írtam, hogy én nem ilyen ingatlant keresek Amit a fotókon látok az egy sötét, földszinti sorház-szerűség és én nagyon nem szeretem az ilyesmit. Életem első 26 évét kertes házban töltöttem, elég volt belőle egy pár évtizedre. Nekem minél modernebb, világosabb és magasabb "beton dzsungel", annál jobb, nyilván kinek mi tetszik. Lehet, hogy pár év múlva pont a város széli kertes házakat fogom keresni, az ember változik.
Kívülről valóban nem túl hízelgőek az itteni színes háztömbök, de belül teljesen rendben vannak a lakások (a service charge a különböző (néha érzésre csak papíron létező) szolgáltatások (porta, postázó, spa, gym, stb.) miatt tényleg sok és most emelik nagyon jelentősen, ami a bérleti díjakban is vissza fog köszönni).
Ez a mellettem lévő épületben van, délre és nyugatra néző hetedik emeleti lakás (én a tizenötödiken vagyok és keletre, valamint délre látok ki és van egy nagy erkélyem). Nyilván aki a lakásokat nem szereti, annak nem fog tetszeni, de azért a börtöntől igencsak távol áll véleményem szerint.
Az tény, hogy nem csak itt a félszigeten, de a tágabb környéken is kezdenek nagyon elszállni az árak, pláne olyan épület együtteseknél, amik az elmúlt öt-tíz évben épültek és/vagy tartozik hozzájuk bármilyen extra szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Politika
- Szólánc.
- Subaru topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest