Hirdetés
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
válasz maximilian4 #4489 üzenetére
Másnéven, ha tetszett a 7 akkor jó lesz nekem ez is?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #4489 üzenetére
Nekem is elég volt ennyi.
-
cellpeti
nagyúr
-
Joccc07
addikt
-
air
nagyúr
válasz maximilian4 #20528 üzenetére
A GTA V a legjobb ellenpélda arra, amit Csadi mond.
Egy játékot jól kell megcsinálni, az árát korrektül kell belőni és akkor profitot fog termelni. Nem is akárhogyan.
A GTA V volt a megjelenésekor - tudomásom szerint még most is - minden idők legdrágább játéka, a 265 millió dolláros költségével. Ez már az előrendelésekkor megtérült, és az első 3 napon elérte az 1 milliárd dolláros bevételt.
Egy freemium játék mikor lesz képes ilyenre?(#20529) norbert1998
"Azért egy konzolt ne hasonlits már egy nyamvadt telefonhoz"
Miért ne?
A mostani telefonok jóval erősebbek hardverileg, mint a Xbox360.
A használói közzel ugyanaz a réteg. Csak az egyik hordozható, a másik nem.
Mi az az egetverő különbség köztük?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
RaverShox
tag
válasz maximilian4 #20554 üzenetére
Köszi! Nem szúrta ki a szememet amúgy...
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Slim - LG OLED55C31
-
persil
nagyúr
válasz maximilian4 #20569 üzenetére
"hat-hét körüli fiúnak, erőszak-mentes kategóriában, logikai, fejlesztő jellegű ..."
"Dead trigger 2"
Made my day bro!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bozek
nagyúr
válasz maximilian4 #20584 üzenetére
Vagy az Abe's Exodus. Egyébként meg PS1 emulátorral tökéletes, főleg, ha van egy kontrollered is hozzá.
-
Bozek
nagyúr
válasz maximilian4 #20586 üzenetére
Jár.
Én egy iPega PG-9052-vel nyomom, ha épp időm engedi. Csak az a bajom vele, hogy ha feltöltöm és nem használom, akkor is lemerül. Lehet, hogy rendelek egy másikat, végülis az a 22-24 dollár nem a világ.
-
Saccco
nagyúr
válasz maximilian4 #20593 üzenetére
26.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Amur
addikt
válasz maximilian4 #20593 üzenetére
"csak" 18, de belehúzok. Nem fekszem úgy le este hogy 2-3 acsi be ne lenne gyüjtve!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
maggi1886076
addikt
válasz maximilian4 #20606 üzenetére
Nem, én 17es vagyok
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
törölt tag
válasz maximilian4 #20641 üzenetére
Hogyan is? Lehetőleg telefonról érdekelne.
Van egy kör megosztva amit fel tudok venni, vagy más a trükk? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz maximilian4 #20679 üzenetére
Meg tudtad nézni? Mert ps1es kar itt figyel a polcon , nem vennék potyára átalakítót
-
pomorski
őstag
válasz maximilian4 #20691 üzenetére
innye most jöttem rá, hogy rossz .apk fájlt töltöttem le, azért nem működött.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz maximilian4 #20691 üzenetére
Ne viccelj , persze hogy jó. Köszönöm!
-
maximilian4
addikt
-
balazs1022
őstag
válasz maximilian4 #20697 üzenetére
Talan probald meg a sixaxis apk-t feltenni. Nekem az oppo-nal a ps3-as joyt mashogy erzekelte mint a samsungnal. Fel voltak csererlve a gombok.
-
balazs1022
őstag
válasz maximilian4 #20699 üzenetére
Lehet. De egy probat meger. Amugy van tobb gamepad-os apk. Nezegesd meg, hatha az egyik bejon.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz maximilian4 #20696 üzenetére
Köszi, hogy megnézted
Az új telód milyen , hogy nem támogatja? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz maximilian4 #20703 üzenetére
Hm...melyik droid van rajta?
-
jonnyjoker01
veterán
-
törölt tag
válasz maximilian4 #20832 üzenetére
gonosz
-
Bozek
nagyúr
válasz maximilian4 #20931 üzenetére
Az esportoló megveszi a milliós fizetésből a normális monitort, a profi egeret és billentyűzetet, az ő dolga. Hidd el, nem nekik szánják, de aki akar egy partit tolni a haverokkal, annak jó lesz. Az meg, hogy nem lesz ugyanaz, megint nagy hülyeség. Ugyanazok a pályák, ugyanazok a fegyverek, szóval a játék is ugyanaz lesz. Hogy a játékélmény nem feltétlenül tetszik majd mindenkinek, az ezen nem változtat.
De akkor én is visszakérdezek. Minek Need For Speed a telefonra? Minek Flight Simulator? Megcsinálták, aki játszani akar vele, az játszik, akit meg nem érdekel, az nem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz maximilian4 #20933 üzenetére
Azert az is hulyeseg hogy erintokijelzon nem lehet normalisan jatszani. Modern Combat 5-ben 46 % accuracym van atlagban. Tapicskolva.
Telefonon is siman ossze lehet hozni ezeket amiket leirtal.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
Nem kell ilyeneket írnod, mert ha ezekkel tisztába lenne, nem írta volna azt, amit.
CS-t összehasonlítani a flight simulatorral meg NFS-sel hát vicc kategória. Nem is reagáltam arra már inkább. Ezután se fogok. Továbbra is mondom, CS-t androidra, meg a többire megírni hatalmas butaság.Ja, és azt kiemelném a cikkből, hogy unofficial ... vajon miért???
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Igen, ezzel tisztában vagyok, bár lényegesen kevesebbet játszottam Nálad. De szerinted a folyamatos kommunikáció csak fejhallgatóval lehetséges? Akár egy helyen is lehetnek a játékosok, úgy meg már mindjárt áthidalható ez az általad felvetett probléma.
A Flight Simulator-t meg nem is a multiplayer miatt hoztam elő, hanem arra a felvetésre reagáltam, hogy nem lehet tapicskolással irányítani.
-
Kasya
nagyúr
válasz maximilian4 #27380 üzenetére
Egyet kell értsek.
-
őstag
Hogy érted, hogy a tartalom nem indokolja?
Van 6x4 pálya alapvetően, minden pályán három coin gyűjthető, ami mind megváltoztatja a pálya felépítését kisebb-nagyobb mértékben. Csomó unlockolható dekorelem, interaktív épületek (mittomén pénzt ad, minigame-be visz tovább). Nintento pontokan sem pénzért vehetsz, hanem kisebb mission-öket teljesítesz, amit beválthatsz ilyen-olyan exkluzívabb tárgyra. Különböző karakterek különböző 'képességekkel'. Aztán ott vannak az egymás elleni versenyek, amik megintcsak szerves részét képezik a játéknak. A kingdom is több szigetből áll össze, nem csak ez a hangyafasznyi terület.
MINDEN megszerezhető, ha egyszerűen játszol a játékkal, ami a mai F2P-P2W világban nem megszokott. Több tíz órányi játékidő van benne sztem, persze ha csak végigrohansz a pályákon, akkor lófasz. Moziba meg elmész két órára és otthagysz legjobb esetben 1500 forintot diákigazolvánnyal.
Ez viszont sajnálatos:
"A Nintendo spokesman told The Wall Street Journal that Nintendo doesn’t plan to release any Super Mario content, free or paid."
A végén elgondolkodtam, h minek írom ezt le, elvégre nem kurva mindegy nekem, hogy ki mit gondol a játékról, de csak befejeztem a mondandóm. Kifejezetten márió fanatikus sem vagyok, utoljára kb 15 éve játszhattam a Super Mario Land-del a game boyomon, amit keresztszüleimtől kaptam Ausztriából.
Nosztalgia, na.
szerk.: tény, hogy a 3000 forint sok, de perspektívába kell helyezni a dolgokat, nagy gyerekek vagyunk már, mérlegelni kell, hogy ennyiért
megengedhetjük-ekell-e.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Akkor neked kézikonzolon sem ajánlom 9-10 k környékén.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz maximilian4 #27392 üzenetére
A nevében benne van a játék stílusa amiért az ára is alacsonyabb.
Szóval ár érték arányban rendben van szerintem.
De mindenki maga dönti el.
S itt szerintem ezt a vitát lezárom.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest