- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
smithsys #5133 üzenetére
Szia! Az akku fel van töltve? Gondolom nincs mert leszívta flash közben. Tedd fel egy buta töltőre és utána rakd bele egy rendes töltőbe és nyomasd fel 100%-ig utána próbálkozz. Ha lemerül 3v körülire nem kapcsol be a töltésvezérlő azért nem látsz töltőáramot. a rendszer nem érzékeli! Nekem a legutólsó ilyen élményem egy napelemes powerbankkal volt
Kint hagytam a -10c° éjszaka. Megfagyott és semmivel nem volt hajlandó elindulni! Érdekes az volt, hogy kivettem és az autó 12V 10A-es töltőjének!!! kellet 2óra
mire felvitte 3,7V-ig! Izzadt is vagy 8A-on a töltő és melegedett is rendesen! De ami a lényeg, azóta műxik megint simán töltődik a napon is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Opel topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest