- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt higgyétek el, nem én találtam ki, hogy beégetett kernele van egy processzornak, beszéljünk bármely típusról vagy altípusról, legyen az IC vagy PIC.
De ugyanúgy csak meghalgatni tudom hogy nincs, mint ahogy azt is hogy van, én nem vagyok benne.
Nyílván azért kérek segítséget hogy utána megfogadjam a választ. Itt csak a segítség kérését egészítettem ki az élet során máshonnan befolyó tudással. Lehet az jó, vagy rossz, én nem vizsgáltam meg. Lényeg, hogy ismerősöm sem tudta megmondani, mi lelte pontosan, ő konkrétan a procit nézte.
A végegyenlet úgyis az, ha egyszer már nincs mit tenni, akkor vitatkozni is kár. Nem kiégetés után kell előkészíteni a téglát /itt most az agyagról beszélek, nem a téglává vált telefonról, csak tisztázásképpen/.Ergo!
Szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek eddig a témában, hiába nem lett semmi, a segítség jól esett. De szeritem egy 20ezer forintos cucc több macerát nem érdemel, végén még több lenne a szállítás, mint az áru!
Szóval; köszönöm!Így már csak egy kérdés maradt, az órával kapcsolatban, amit feltettem már, de továbbra is ameddig választ várok próbálgatom az eddigieket. Talán egyszer majd összejön... Vagy ahogy mondják, sok lúd disznót győz, azért is vagyunk itt, hogy a felmerülő problémákra előbb-utóbb sok elmével összejöjjön a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest