Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simbio
csendes tag
Sziasztok! Nekem Presigio 5517 Dual Sim telefonom van. Segítséget kérnék, mert szerintem valami rendszer hiba lehet, vagy valamelyik app játszik az életemmel. Már megvan ez a telefon elég régóta, majd fél éve. Nem minden nap, de majdnem... pontban 0.02 perckor a telefon kikapcsol és pár perc múlva újraindul magától. (csoda hogy nem vágtam eddig a falhoz...) Közben nem reagál semmire, tehát gombnyomásra nem tudod újra beindítani, csak ha aksi ki és vissza, utána azt teszi amit akarsz. Viszont elég frusztráló úgy ébredni majdnem minden este 0.02-kor hogy üvölt ez a fostalicska a kezdőszövegével. Ilyen szívás még sosem volt buta'telefonnal, csak ezzel. Nem találtam semmit, amit állíthatnék a szoftverben ezzel kapcsolatban. Nem rootolt készülék, nem értek hozzá. Csupán telefonálni, böngészgetni, olvasni, gps-kedni és írni akarok vele, mint normál halandó. Nem vagyok buherátor, de ezért a problémáért megküzdenék vele. Amúgy van hogy napközben is megáll nála az élet, s egyszerűen néhány percig nem reagál gombnyomásokra és érintésre sem, aztán mintha sose lett volna ilyen, megy tovább. A mikrofonja gyenge, sokan panaszkodnak, hogy alig értenek. De a legégetőbb az éjféli újraindulás ezer hangerővel... (titititáááá ...."édes szőke női hanggal" pestigggiiiioooo...wááááá
) segítsetek ha tudtok. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest