- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
KamuMazsola #96315 üzenetére
Szia,
köszi az infót.
Esetleg még annyi, mert két telefonra szűkült le a listám.
Cubot S168 és THL T6 Pro.Előbbi mellett szól, hogy a front kamerája 5 MPx-es. Bár nem vagyok Pixelhuszár, de hátha jobb képeket csinál. Azért számítana, mert bár nem utazok sokat, de akkor szeretnék elfogadható képeket csinálni telefonnal.
THL T6 mellett pedig a design és az erős processzor szól, ami hosszabb távon talán jobb lehet.
Lett volna még a ZTE V5 is, de több helyen azt olvastam, hogy elég bugos a szoftvere és a kamera képei (,amiket találtam) elég zajosak
Üdv,
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest