- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
steve1977 #89113 üzenetére
Csak ragaszkodok a 2GB RAM-hoz. De végre sikerült megtalálni, mi legyen. Úgy döntöttem, kompromisszumot kötök. Volt itt haverom ma, és elhozta az 5.0"-os Doogee DG2014 Turbo telóját, ami HD kijelzős. Mivel már ez is tűéles volt, nem hiszem, hogy érdemi különbség lenne ekkora kijelzőn a HD és a Full HD között, tehát nem fogok emiatt DG900-at venni. Továbbá, mint láttam, a DG900 csak Mali 400-as.
Rátaláltam viszont a Coolpad F1-re (amit már mellesleg több kolléga is ajánlott nekem az előző hozzászólásokban, ezúton is köszönet nekik), ami Mali 450-es, 2GB RAM, 8 mag, szóval minden, ami kell nekem. Meg hát gondolom, a HD kijelző alapból nem terheli le úgy a telefont, mint a FULL HD, plusz a GPU is jobb, szóval elviekben ezzel pl. sokkal jobban tudok majd játszani is. Mert hát nyilván azt is szeretnék
Meg ezt találtam itt PH-n 50 ezerért, ami igencsak jó ár érte, és még készleten is van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest