- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
aytukabozs #79748 üzenetére
Hát a 3D kijelző funkciója egy parasztvakítás
Jó pofa egyszer megmutatni a haveroknak, csajoknak. Néznek, hogy úúúú azta. De nem kell komolyan venni ezt a feature-t.
Ettől függetlenül, ha jól tudom Sharp kijelző van benne, ami talán az egyik legjobb. Én emiatt választottam a G2F helyett. A Zopo ZP 600+ kijelző felbontása (960*540) jobb, mint a G2F WCDMA-é (854*480). Plusz nekem kell a 3G is, amit szintén tud a Zopo.
Egyedül az akksi kapacitás az, ami valóban elmaradhat az átlag 2000 mAh-tól. Nekem sok nyomogatással egy teljes napot kibír az 1640-es akksi. Ráadásul itthon lehet kapni hozzá 2000 Ft körül pótakksit, ha nagyon muszáj, nekem eddig nem volt rá szükségem.
Amúgy meg este úgyis tölteni kell szinte az összes okostelót szóval tökmindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest