- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
csubuka #67217 üzenetére
Ha nem volna paypal védelem hamar elveszne az a bizalom!
Nekem is írták küldjem vissza küldenek újat. Mondtam ilyen szemet nekem ne küldjenek,nekem a pénzem kell.Semmi garancia nincs rá,hogy normálisat küldenek (ha ennyi selejtet kiszórtak van ott még ahonnan ezek jöttek) Aztán ha az is rossz megint küldhetem vissza és nekem nem free shipping van hanem kőkemény 3-4 K!
Meg is írtam nekik a visszaküldéssel oké lesz minden ,de a pénzem kérem vissza ,és nézzek el nekem de dispute-al karöltve megy a csomag ,mert mire kiért kifutok a 45-napból. Ha megkapták és megkapom a pénzt tisztelettel zárom le az ügyet a paypalnál.Duliee: Amíg ilyen kínai csalók léteznek sosem fog semmi helyreállni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest