Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

svgyula
addikt
Szia! Igazad van! távol álljon tőlem reklámot csinálni de én szinte csak onnan rendelek! Eddig soha egy centel sem vertek át! A kérdéseimre mindig válaszoltak és mindig rendkívül udvariasan! Az is igaz, hogy nagyon meg kell nézni kinek mi a profilja mert aki bugyit
 árul és 1 típusú telefonnal bepróbálkozik occsón! az biztos befaragás! De attól aki szinte csak pl. telefont meg elektronikát forgalmaz az biztosan tud infót adni és ért is hozzá! Legalább is én így szoktam kezdeni kérdezek pár infót ha jól vizsgázik 
 akkor rendelek........ 

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
 - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
 - LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
 - Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mintha tegnap ezt tárgyalták volna ki a hozzáértők 
 Az MTK6582-es procitól az a 10471 
 pont nagyon karcsú.. Tehát valami nem OK?
 árul és 1 típusú telefonnal bepróbálkozik occsón! az biztos befaragás! De attól aki szinte csak pl. telefont meg elektronikát forgalmaz az biztosan tud infót adni és ért is hozzá! Legalább is én így szoktam kezdeni kérdezek pár infót ha jól vizsgázik 
 akkor rendelek........