- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Crytek #60526 üzenetére
Szia!
Én két oldalról rendeltem az egyik az aliexpress itt Nagyon figyelni kell az eladóra! Nem azt kell csak nézni hogy itt 3$-al olcsóbb hanem azt is hogy az aktuális eladó abban az árucsoportban utazik-e vagy bugyit árul de maradt valahol pár bicigliküllő és majd ő azt is eladja
csak nem tudja milyen biciglihez jó
vagy talán hajóz való
! De ez csak durva példa!
A másik a minitake itt kisebb a választék (de nálam!) udvarias és gyors volt az ügyintézés!
Mint már azt is leírtam miért nem vettem meg a JIAYU telót! A fenti üzlettől kaptam azt az információt miszerint ezt a típust nem Európába tervezték sőt a cégnek nincs is szándékában ebbe az irányba nyitni!
Pedig nagyon szemeztem anno a JIAYU G5-el is!
Nekem viszont fontos volt az, hogy az anyanyelvemen használjam. Valamint nem azzal akartam kezdeni, hogy valami buherált nyelvi ROM-ot pakoljak fel.
Lehet a fenti dolog sokaknak tűnhet furcsának de mielőtt valaki megjegyzést tenne nem vagyok nyelvi analfabéta folyékonyan beszélek szakmai szinten németül az angol elég gyenge de nem biztos az, hogy el lehetne adni malacért! Ennek ellenére ragaszkodom az anyanyelvemhez!
Amit veszek eszközt igen is eredetileg beépített magyar nyelvelrendelkezzen pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest