Hirdetés
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
berigazek
üzenetére
Manapság miben lehet biztos az ember? Pár napja levelezek az egyik supportossal (Jessica), most éppen amiatt várok a rendeléssel, mert a fekete ZP300+ elfogyott... :S (ilyen az én formám) A supportos többször is állította, hogy ha így kértem, akkor Olaszországból fogja küldeni. Ha nem így lesz, akkor a szállítás felárát ($26) szépen visszavonom a Paypallal (mivel ezt külön küldtem nekik). Remélem egy kis ajándékot is ki tudok belőlük csikarni a késés miatt. Már jó lenne, ha itt lenne a cucc, de a türelem (remélem) jó telefont terem. Egyébként szerintem a Zopo még talán a "minőségibb" gyártók közé tartozik, hátha nem akarnak mindenáron hasbaakasztani mindenféle dezinformációval.
Más: egyébként van itt már valakinek ZP300+ ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest