- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
alex89 #49024 üzenetére
Hali.
Magnetic, orientation, es light szenzorok. Az elso kettot en sem hasznalom (de ha mar kifizettem akkor mukodjenek azok is!), de a fenyerzekelo szenzor hianya mar nem tul jo.
Latszolag mukodik de valojaban nem, mert nem szenzor vezerli, hanem csak leveszi a fenyerot minimumra ha bekapcsolom az auto fenyerot, es annyi.
Atto kezdve nem emeli meg a fenyerot akkor sem ha kozvetlenul belevilagitok egy eros elemlampaval.
Ha a fenyero minimumra van allitva es ilyenkor kapcsolom automatara, akkor egyaltalan semmit nem valtozik a fenyero. A minimum es maximum fenyero kozott alig van kulonbseg, emiatt meg a minimum fenyero is tul eros egy esti olvasgatashoz a korom sotet szobaban, amit en gyakran szoktam tenni elalvas elott.
A kamerat meg a galaxy s2-hoz es asszonykam xperia neojahoz viszonyitva mondom hulladeknak. Lehet hogy kinai mezonyben nem rossz, de en nem akarom hogy visszafele fejlodjon a technikam.
Na persze egy sony k700-hoz viszonyitva nem rossz a vowney kameraja, de az egy 2004-es modell.En mar lemondtam arrol, hogy a kozeljovoben megtalalom az s2 utodjat egy kinai telefonban, de asszonykam xperia neojat talan le tudom cserelni egy kinai ket kartyasra. Neki a kinezet es kamera a legfontosabb, aztan kijelzo es teljesitmeny a sorrend. A vowney sokkal gyorsabb meg a kijelzoje is jobb mint az xperia neo de a szar kamera miatt nem kell neki sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest