- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
anonym1s #49008 üzenetére
hali
melyik 3 szenzor nem működik? lehet nálam sem csak még nem vettem észre..
Kamerát a kínai mezőnyben értettem jónak, bár van itthon egy LG 4x HD szintén új, részletesen még nem vetettem össze őket, de nem tűnik eget rengetőnek a különbség.
Hangszóró valóban gyenge és a vaku is csak max a kulcslyukat megkeresni jó.
A wifi olyan mint az eddigi telefonjaimban voltak (nem kínaiak), ahol azok befogták ott ez is be tudja lazán.
Kijelzővel nincs gondom, nyilván a lg-ben lévő true hd ips jobb(talán a legjobb a piacon), de ez csak maximum egymás mellé téve tűnik fel. Most még sokat babrálom, jobban bírja az akksi mint az eddigi telefonjaim.
Ilyen kijelző problémám nekem nincs szerencsére, remélem sikeresen le tudod rendezni a minivel.
Általános minőségérzetre, nekem már átcsúszik abba a nem gagyi kategóriába amivel együtt tudok élni. Nincs olyan érzésem, hogy hú de minőségi valamit tartok a kezemben, de az ellenkezőjét sem érzem.
150$-ért vettem ( szállítással, plusz akksival, plusz tokkal 170$), ennyit nekem most úgy gondolom megért, talán jobban el leszek vele mintha besétáltam volna a szolgáltatómhoz és hasonló áron veszek valami galaxy mint vagy hasonlót. A tartósságára leszek nagyon kíváncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest