- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #47954 üzenetére
Választék az van amúgy,de ha a supportot,és a RAM méretét nézzük....hát a Runbo viszi a pálmát!Ugyanis én személyszerint,de szerintem itt a fórumon más se venne már droidos telót 512mb rammal,a támogatás pedig...legyen elég annyi hogy a Runbo X5-re a megjelenése óta 10 azaz TÍZ GYÁRI rom/romfrissítés jött ki,azaz havonta 1-2,és kb 5 moddolt rom az oroszok jóvoltából amik nagyon remekre sikerültek,és folyamatosan fejlesztik.Szerintem ez a kulcs egy csájnafonennál mert ha nincs rá semmi,csak tessék lássék,ez van ezt kell szeretni azzal nincs előrébb a kedves felhasználó!Na persze majd jönnek a jóindulatú hozzászólások,hogy "persze mert neked ez van" meg hogy a "400 dollárért már lehet is" de én mint user minden porcikájával maximálisan meg vagyok elégedve,a kamerájától a PMR adó-vevőn át,a GPS-ig,a sebességgel,mindennel,és az akkuidő sem smafu ugyanis 4-5-nap folyamatos PMR-ON 3G net,face,stb,vagyis nem a fiókban pihen,arról ne is szóljak,hogy az ip67 védettség ha jól csinálsz mindent nekem 2 méter mély vízben sem engedett be semmit,de az 1 méteres vízben is 2 nap alatt 7 órát töltött el(nyakban lógva) gond és beázás nélkül.Ha ezeket összegezzük lehet hogy sok a 400dodo de nem ezért a telóért (ha ki tudod használni).Egyébként eladó,mert az új X6-ra gyúrok,az még ütősebb,persze drágább is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged