- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Amit a Play-ről letöltöttél és telepítettél, az csak egy CWM-mel végzett firmware frissítést, cserélt, backup mentést megkönnyítő Androidos felület, ami mindezekre a CWM recovery-t kéri meg (mondjuk root-oltnak kellene lennie a telefonodnak). Semmire nem tudod gyári telefonon használni!
5 perc alatt találtam neked egyet, de a felkészültséged alapján szerintem egyedül ne vágj bele, keress valakit.
Azért szoktam módosított recovery-t mondani, mert van a gyári, meg van a CWM, TWRP, ha jól tudom a LeWa sajátot használ, és még a jó ég tudta hány van.
-
Csygusz
tag
Van, aki szeret kókányolni, gányolni ezekkel a gagyi, megbízhatatlan androidos, olcsó készülékekkel, és van, akinek van pénze. A kettő között 100 ezer forint a különbség.
Míg a zájfónon korlátokba fogsz ütközni úton-útfélen, minden egyes jól működő programért fizetsz (mert ugye jailbrake nélkül ott sem lehet csak úgy bármit feltenni), és élvezed a bővíthetetlenség minden opcióját, addig az androidon egy kis okossággal csinálnak megoldást ingyér'.(A kettő közötti arany középút, és a minden irányba kompatibilis -értem ez alatt a pc-t- windows phone a tökéletes megoldás emberek hadának. Pl. kedves barátnőmnek is inkább win phonet vettünk, mert az androiddal ő nem akar többet szenvedni, nem tetszik neki. A winphone lenyűgözte az egyszerűségével, de mégsem olyan unalmas külsejű, mint az ájfón)
Hudeofflettem, elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest