Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
válasz
cappa72 #20004 üzenetére
Szia,
Köszi, most minden hívás bejött, a 3G-t nem vette le az ikon fölül (ez feltétel?)
Letöltés nem ment, de egy Firefox-ot, Operát indítottam mellé, hátha.
Mindkét SIM csörgött.Igyekeztem végigolvasni a hozzászólásaitokat a másik fórumban, de nehéz volt lekövetni.
Szóval ez a kapcsoló megmondja, hogy bármilyen beszédhívás bejön, dobja el a netes dolgokat. Érdekes, mert én ezt full alapnak gondolnám... Most tesztelgetem azt meglátjuk. Ha nagyon nem jön be, úgy nem kívánok együtt élni vele és visszatérek a 2 telefonhoz, de a gondom az, hogy 2 magánom van (még) és egy céges és az már 3db telefon. (Nem szeretek cégesen magánt, magánon cégest bonyolítani, ez van...)@Sanyesz.: tudom, nem voltam a vásárlásnál körültekintő, no meg a leírások alapján csak a hívás tenné stand by-ba a másik SIM-et, így nem is gyanakodtam.
@Csongii: várj egy hetet és ha nem oldom meg a gondom, akkor megkereslek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest