Hirdetés
- Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

svgyula
addikt
válasz

ElektrikusDE

üzenetére
						Szia! Hát az is kb olyan sebességű a mai alsó kategóriás telókhoz képest mint a gyalogos a repülőhöz
 Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r 
 Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna...... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
 - PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r 
 Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna......