Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Nekem volt 4,3colos kijelzős telóm, zsebben nem fogod tudni hordani, kényelmetlen. És folyton azon aggódhatsz hogy vajon mikor feledkezel meg róla-és ülsz le mondjuk ha farmernadrág van rajtad, aztán meg reccs....
Esetleg vehetsz olyan mobiltartót ami karabineres megoldású, és azt rögzíted a nadrágodhoz. A zp100-as teló megvételén én is gondolkodtam elég sokig, aztán úgy döntöttem, hogy ha már a zsebemben nem fogom tudni hordani a telefont, akkor jó lesz nekem egy 5colos kijelzővel szerelt készülék is. -
hungobungo
senior tag
Az előttem szólókhoz csatlakozva, nem olyan nagy ám mint amilyennek gondolni lehet, mert:
- A korábbi mobildesign-oknak valamiért nagyobb a kerete az LCD körül, és általában a régebbiek vastagabb is.
- A képátló növelése néhány tized collal szélességben nagyon keveset jelent.
- a zp100 is egy korábbi 3,8"-os kijelzős telefonhoz képest már inkább csak magasabb, a szélessége néhány mm-rel nagyobb. -
hungobungo
senior tag
Szia, a "magyar nyelv felrakása" azért nem olyan egyszerű, és mintha pont itt írták volna, hogy egy másik telóval kapcsolatban is csak ígérték.
Ők nagy cég, megfizethetnének néhány telefonfejlesztőt, hogy moddolják a telefonra a romokat, de gondolj csak bele, hogy kb. a 200 fajta teló van, és minden héten megjelenik 10 másik, ez szerintem még nekik is sok meló. A másik meg, hogy akkor a naponta eladott telefonpl előkészítéséhez mennyi embermunka kellene?
Azért az gyanús, hogy én még soha nem láttam etotalk-os vagy más nagyáruház nevével jelzett custom romot, pedig tutira lementenék a userek és egymás között megosztanák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest