- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
b0bcat #108841 üzenetére
Mondjuk nem lep meg. Én új készüléket kaptam tőlük amit 14 napon belül visszavittem. Viszont szöget ütött a fejembe hogy ezekkel mihez kezdenek.. Megvásárolják a dolgozók jóval olcsóbban? Visszaküldik a gyártónak? Mert nem azt csinálják mint a mall.hu-nál, hogy ezeket a visszavitt készülékeket is meghirdetik a honlapon kedvezménnyel..
-
KTU
addikt
válasz
b0bcat #108841 üzenetére
Vettem tőlük egy 4g-s hotspot-ot, rutinos Kínából vásárló révén, unboxing videó (nem ez a mutogatós hogy hűdeszépetvettem),
Karcos kijelző, egyik gomb (mikrókapcsoló) konkrétan szétnyomva.
Visszaveszik szó nélkül, de elég hosszú az ügyintézés a pultnál.
Előttem lévő vitt vissza egy Concorde-ot, 3. alkalommal, de nem egyezett a gyári szám a garjegyenlévővel, gondolom előtte valamikor a szervizben elQrták ....Vittem már én is vissza hozzájuk 14 napon belül más cuccot, de azt makulátlan gyári állapotban.
Sajnos akinek lett volna, annak egy bizonyos spec. feladatra kellett, nem tudta. -
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #108841 üzenetére
9 hónapnyi DG300 használat után a kínai telefonokat szapuló kollégám vett tőlük egy Concorde-ot, ami egy Ulefone átcímkézve, merthogy ez ugye jobb mint a kínai...
Érdekes móddon ugyanez az Ulefone hibátlanul üzemel másnál már több mint 1 éve, de az tényleg Ulefone néven, tehát ahogy anno írtam is, élelmes a magyar és a kínai is, nem véletlenül lett olyan olcsó az a teló itthon szerintem.
Szóval az elsőt 2 nap után vitte vissza, majd nagy nehezen kicserélték neki. Ezt használta talán 2 hónapig, majd ez is szar lett, visszavitte. 46 nap után kapott is cserét, majd a cserekészülék is működött neki cirka 2 hétig, most írt egy levelet, hogy szeretné a pénzt visszakapni, de erre van 30 napjuk válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest