- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
gyűrű #105171 üzenetére
Finoman leparasztoztál, köszi.
Leírom én ide is a kérdéseim, de félek, hogy nagyon általános ismeret lesz, aminek csak én nem vagyok még tudója itt ebben a topikban. Meg az is lehet, hogy az adott embert nagyon is lefoglalnám kérdéseimmel, azért gondoltam privátban. Ám, de legyen.
1.: Szeretnék pár (majdnem mind) gyári programot kitörölni a szoftverből. Ezt hogyan lehet. Gondolom ehhez kell a rootolás, de ezt se vágom még. Hallottam már mindenfelől, csak még nem csináltam, lévén mától van okostelóm.
2.: Alapból a telefon angol volt. Átállítottam a nyelvet magyarra, minden ok volt. Aztán volt egy menüpont, ahol szintén valami régiót lehetett állítani, de csak két lehetőség volt, talán kínai meg Japán. Na itt sikerült OK-t nyomjak az alsóra és azóta szét van esve az összes szöveg mindenhol ahol hosszú ékezet van.
Ez mi és hogy lehet rendbe hozni?
3.: Google Store nélkül tudok-e chrome böngészőt és facebook alkalmazást telepíteni meg egyebeket?
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest