- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Mivel, mint írták is, nem a rendszer szab korlátokat, hanem az appokat nem úgy írták meg, ezért a tippem az, hogy tableten is ez a helyzet, mivel többnyire ugyanazokat az appokat használják azokon is, mint a telefonokon. Szvsz ha pl. a telefonon egy böngészőnél kivitelezhető a több füles megoldás, ugyanígy megoldható lenne egy office appnál is (ha gondolnának erre, vagy egyáltalán meg akarnák csinálni)
-
petipetya
nagyúr
-
atillaahun
veterán
Android, tehát rendszer szinten nincs akadálya, viszont amennyire én tudom az összes Office App-ból kispórolták ezt a lehetőséget. Az egyetlen körülményes megoldás ha nagyon kell ez, hogy felraksz 2-3-4... féle Office alkalmazást, nem állítasz be alapértelmezést egyikhez se, majd minden dokumentumot egy másikba nyitsz meg. Majd kirakod az ikonjaikat az asztalra, Home gombbal odaváltasz, aztán onnan rányomsz egy másik ikonjára, és így tovább.
Elég ganaj megoldás, csak végszükség esetére. Nem tudom más OS-eken ez működik-e. De látatlanba azt mondanám, hogy az ottani App-ok se tudnak sokkal többet. Sőt...
Természetesen ezt nem tudom biztosra mondani, mert gondolom van legalább egy tucat Office App, én meg csak a népszerűbbeket próbáltam, mint GoDocs, QuickOffice.
Egyébként szerintem általánosságba igaz hogy az Android tudása Office területen tényleg nagyon szegényes.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest