- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
pengemetal #34455 üzenetére
Én már mindent kipróbáltam, amit itt leírtatok az utóbbi két napban. Úgy néz ki valóban az account-hoz rendeli hozzá és bármit csinálsz nem felejti el. Néhány hónapja már megírtam a google-nak az eszközök nem tilthatóak le hibával együtt. Az utóbbit rendbehozták, már le lehet tiltani a megjelenítését amiket nem akarsz látni, de ezt nem csinálták meg. Azt kértem, hogy eltüntethessem a listából a már nem használt, csak kipróbált appokat. Máig sem működik.
A másik gmail accal megvétel működik. 220 Ft-ba kerül, mert be kell regelni a bankkártyát újra (3 vásárlásom volt utána, de nem adta vissza, lehet hogy simán feloldotta a foglalást, majd kiderül), de én már vásároltam azóta, sőt a telóról letöröltem a másik gmail címet és így is ráküldte a másik accal vásárolt appot.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest