Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Szerintem 3 óra egy átlagos napon erős használatot jelent, legalábbis nekem munka mellett biztosan az, főleg hogy volt mellette zene/rádió hallgatás is. Így 2 napot bír a telefon, összesen 5-6 óra kijelzővel, ami szerintem már vállalható szint, ennél jóval gyengébben teljesít egy csomó telefon. (Ez a 6 óra főleg net és játék, ha csak videót néznék, akkor 8-9 órát is bírna.)
Persze jó lenne, ha akár 1-2 mm és néhány dkg árán sikerülne 3 Ah-s akksikat gyártaniuk a telefonokba a telefongyártóknak (és ne az utángyártóknak), és akkor akár egy egész napos folyamatos nyúzást is kibírnának; vagy kicsit gyengébb használattal meglenne a 3-4 nap.
Továbbra is erősnek érzem ezt a 30%-os esést. Ha estére leteszem a telefont, akkor reggelre merül mondjuk 4-5%-ot wifivel 8 óra alatt, reggel ránézek a leveleimre, netezgetek, és ezalatt a kb 10 perc alatt esik további 2-3%-ot. (Ok a 8 óra az nem 90, de egyszer ha nagyon ráérek és nem kell a telefon, akkor kipróbálom azt is
)
Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)