- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Ghostface #2700 üzenetére
Én a data backupra gondoltam. A vírusirtónak meg sok értelme még szerintem nincs.
Vírusok meg lesznek ígyis-úgyis. A rootolt telefonok fokozottabban veszélyeztetettek. A vírusok terjedését úgysem lehet meggátolni terjedésükért leginkább a user a felelős, hogy letölt minden vackot így a vírusokat is. De azért nem mindig a user a hibás, mivel olyan jól el tudják rejteni ezeket a károkozókat, hogy nem is tudod, hogy azt telepítettél.
Ha a rendszer jobban hasonlítana egy Linuxhoz akkor ezek nagy részét ki lehetne szűrni, de semmi olyan védelem nincs benne ami alap még az ennél jóval egyszerűbb linux rendszereknél is. És ez az egyik nagy hátránya az Androidnak.
Vírusirtónak lehet, hogy lesz értelme majd később, de most még nincs nagyon. Sajnos minden rendszerre eljutnak az ilyenek előbb-utóbb. És ez leginkább a felelőtlen userek miatt van. És ezért más is szív.
Zárt rendszer? Semmi zártság nincs benne. Pont ez a gond. iPhonra is vannak károkozók, de ott legalább van némi ellenőrzés az App Storeban, de a Marketen semmi nincs. Pár hete láttam egy cikket ahol összehasonlították a két rendszer és Androidon az appok 47%-a tartalmaz valamilyen 3rd party kódot, míg iPhone esetében csak 23%. Ez eléggé elgondolkodtató adat. Ez is a lookouthoz kapcsolódik
Terjedni meg terjednek mindennel, háttérképpel, játékkal egyéb appba épített 3rd party kódokkal stb.
Aktív témák
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest