Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Fehércápa #25979 üzenetére
És mi a bajod vele? Ilyen esetekben teljesen megtéríti a bank a károdat. Semmiképpen nem veszíthetsz pénzt 1 Ft-ot sem. Még akkor is csak max. 50000 Ft-ig vagy felelős, ha a te hibádból történik az eset (pl. kint hagyod a bankkártyád az asztalon az étteremben, és ellopják).
-
Kakumix
senior tag
válasz
A netes kártyás fizetéshez rengetegszer le lett már írva, hogy csak olyan kártyát szabad használni, amit direkt netes vásárlásokra adnak ki a bankok. Ezek banktól függően különböző biztonsági megoldásokat használnak pl. elkülönített számla van hozzá, ahová a vásárlás előtt annyit töltesz fel amennyit fizetned kell vagy sms-sel aktiválható tranzakciós időablak, stb. De a nem netes kártyáknál, szerintem mindnél be lehet állítani limitet is, ami a lopástól nem véd de korlátozza az elszenvedhető kárt. Persze, mint minden biztonsági eljárás kényelmetlen és korlátozza, kényelmetlenségre kényszeríti a tulajdonost is.
-
chab7
addikt
válasz
És nekem ennek megint csak valami kamuhír szaga van.
Valahogy nem tudom nem azt gondolni, hogy vagy a külföldi benzinkutakat akarja a magyar háttérbe szorítani kicsit, mert ugye ha ott rizikós a kártyás fizetés - márpedig sokan vásárolunk azzal - akkor majd a magyarhoz megy tankolni az illető, vagy valahogy a karácsony van benne a stikliben , de erre a konspirációra még nem jöttem rá csak lappang az agyamban -
válasz
Ha elolvastad a cikket, akkor láthatod, hogy nem a market által lettek megkárosítva, hanem tankolás közben.
Ha a farzsebedben hordod a pénztárcád, akkor is ki vagy téve a rablásnak, akár még agyon is üthetnek egy-két ezresért.
Ezért szerintem fölösleges pánik hangulatot kelteni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest