Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Nordik #18118 üzenetére
Ahogy az előttem szóló mondja két viber alkalmazás között ingyenes neten keresztül. De ugyanúgy tud rendes hívást és sms-t is indítani, az meg a szolgáltatód tarifája. A lényege az lenne hogy legyen fent mindenkinek a viber, meg a net, és akkor egymás közt ingyen.
Azért telefonszámmal, mert az alapján látja kinek van, és ha már lenne a contactjaid közt viberes akkor tudná is. Ez csak egy könnyített regisztráció, ennyivel több mint a pl skype (meg hogy telefonként üzemelnek a hívások. De valójában meg ugyanolyanok mintha a pl a skype hívásai.
Olvasnivalók:
[link] - [link] - [link] - [link] ... stb, stb (by google: viber) -
atillaahun
veterán
válasz
Nordik #18118 üzenetére
Nem használtam ugyan, de amennyire itt olvastam ingyenes korlátozások nélkül. Bár arról nem tudok, hogy SMS-t ingyen küldene, szerintem inkább szimpla üzenetet kliensen belül.
De ha nagyon kételkedsz vedd ki a SIM-et, és próbáld ki úgy WiFi-n.
Viszont arra figyelj, hogy ha a kliensből normál hívást indítasz, tehát olyat hívsz, akinek nincs meg a program, akkor az normál fizetős hívásnak minősül.
Bocs ha túl hülyebiztosra sikerült a hozzászólás, csak nem derült ki egyértelműen mennyire vágod a témát.
Aktív témák
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest