- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Nordik #18118 üzenetére
Ahogy az előttem szóló mondja két viber alkalmazás között ingyenes neten keresztül. De ugyanúgy tud rendes hívást és sms-t is indítani, az meg a szolgáltatód tarifája. A lényege az lenne hogy legyen fent mindenkinek a viber, meg a net, és akkor egymás közt ingyen.
Azért telefonszámmal, mert az alapján látja kinek van, és ha már lenne a contactjaid közt viberes akkor tudná is. Ez csak egy könnyített regisztráció, ennyivel több mint a pl skype (meg hogy telefonként üzemelnek a hívások. De valójában meg ugyanolyanok mintha a pl a skype hívásai.
Olvasnivalók:
[link] - [link] - [link] - [link] ... stb, stb (by google: viber) -
atillaahun
veterán
válasz
Nordik #18118 üzenetére
Nem használtam ugyan, de amennyire itt olvastam ingyenes korlátozások nélkül. Bár arról nem tudok, hogy SMS-t ingyen küldene, szerintem inkább szimpla üzenetet kliensen belül.
De ha nagyon kételkedsz vedd ki a SIM-et, és próbáld ki úgy WiFi-n.
Viszont arra figyelj, hogy ha a kliensből normál hívást indítasz, tehát olyat hívsz, akinek nincs meg a program, akkor az normál fizetős hívásnak minősül.
Bocs ha túl hülyebiztosra sikerült a hozzászólás, csak nem derült ki egyértelműen mennyire vágod a témát.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest