Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
- 

RootRulez félisten memkarin az ".estrongs" mappában van egy "tmp" mappa tele apk-val, ezt törölhetem? 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! A handcent elkezdet kinlódni. Nem jelez, ha smsem jön. Abból látom, hogy az ikon mellett ott egy kis egyes (amít különben is kikapcsltam) 
 Ha az értesítési Beállításoknál tesztelem, akkor azt csinálja, amít, beállítottam
- 

RootRulez félisten válasz  droti25

üzenetére droti25

üzenetéreNekem ez a Call Control van, de sose jókor jelez. .D Van hogy fél percnél, van hogy még fel se vették (csak kicseng) és már csipog. Szóval egy ilyen program engem is érdekelne... 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Mára volt egy naptárbejegytzésem, amihez 2 figyelmeztetést is bekapcsoltam. Egy órával előtte és 10 perccel előtte. Na nem csipogott 1x sem  
 Jorteval csináltam...
- 

RootRulez félisten Vki hekkelje meg az oldalt és rakja ki címlapra... Amúgy meg akit érdekel az most itt van és olvassa.  
- 

RootRulez félisten válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreCsak megerősítettelek, két szavazat már lázba fogja hozni és szalad is a marketre.  
- 

RootRulez félisten Köszi srácok, én meg mindhárom menüpontot lenyomattam.  Akkor elég lett volna a 3. Akkor elég lett volna a 3. 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Titanium Backup-banl, mit kell elindítanom (melyik menüpontot/műveletet), hogy a programok és a "mentései" (játékok állása, progik beállítása) is backupolva legyenek? Üdv: RR 
- 

RootRulez félisten dupla 
- 

RootRulez félisten na!! most komolyan, képkezelő - rajzoló progit lécci!  
- 

RootRulez félisten sziasztok! tudtok ajánlani nekem valami frankó képszerkesztőt? kicsinyítenék, meg vágnék, ilyesmi... lehet rajzolgatnék is... 
- 

RootRulez félisten  Online Vasútmenetrend Eddig tetszik... Online Vasútmenetrend Eddig tetszik...
- 

RootRulez félisten válasz  Sir Sparrow

üzenetére Sir Sparrow

üzenetére:s Nem találom, pár napja frissítettem ezt is markeről, de azért ennyire nem... Nincs ilyen menüm a progiban.  Ez Call Meter 3G, de korábban vhogy beállítottam Ez Call Meter 3G, de korábban vhogy beállítottam 
- 

üzenetére Sir Sparrow

üzenetéreMajd minnyá bekapcsolom, lehet nem 60/60.  talán 1/1? talán 1/1?
- 

üzenetére Sir Sparrow

üzenetéreMost nincs bekapcsolva a telóm.  De Call Meter 3G-nél úgy rémlik, hogy az egyik opciót a tarifabeállításoknál (az opcióra nem emlékszem) 60/60-ra kell állítani... De Call Meter 3G-nél úgy rémlik, hogy az egyik opciót a tarifabeállításoknál (az opcióra nem emlékszem) 60/60-ra kell állítani...
- 

RootRulez félisten TV24-et használom már jó ideje... Sorba raktam anno a csatornákat, ahogy a TV-ben jönnek egymás után... De most összekavarta a csatornákat, feltettem a HIR24-et, abba hátha jó, de ott is az összekavart lista van. Ami érdekes, hogy a TV24-ben a csatorna lista beállításban jó sorrendben vannak a csatornák, de amikor nézem meg nem.  Szóval amint látjátok a két sorrend nem éppen egyezik.  
- 

RootRulez félisten Én a SoundHound-ot használtam arra, hogy csekkoljak egy zenét, aminek nem tudtam a címét. Igaz az nem a saját rádiójában ment, hanem hallottam épp vhol. De gondolom kihangosítva hallja a rádiódat is és azt is elemezni tudja.  más: Amikor kerestem hírprogramot, nem hotl hír24, legalábbis nem talátam androidra, ezért FN ment fel... De most látom van hír24 is... 
- 

RootRulez félisten válasz  werszomjas

üzenetére werszomjas

üzenetéreÚgy emlékszem, hogy a település beírása helyett bepipálom, hogy (talán) geolocation, ekkor bedob egy ablakot, ahol engedhetem a programnak, hogy use wireless connection vagy mi.  ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni... ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni...
- 

RootRulez félisten válasz  werszomjas

üzenetére werszomjas

üzenetéreBeautiful Widget?  
- 

RootRulez félisten válasz  bLaCkDoGoNe

üzenetére bLaCkDoGoNe

üzenetéreSzerintem tedd fel az Anysoft keyboard-ot, mellé a magyar bill-t az tuti tartalmaz  
- 

RootRulez félisten Azért ragaszkodok ehhez, mert ezzel mérhetem perc alapvonal a hívásokat úgy hogy barátnőmmel féláron beszélek és bizonyos számokat ingyen hívok. Szóval tökéletes hívásokra és netmérésre is... Csak nem tom mennyit ehet... 
- 

RootRulez félisten sziasztok! 
 ti használjátok a call meter 3g programot? mennyire eszi az aksit?
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Ha én most leszedem a skype-ot a telómra akkor nagyon beletelepszik? Pl rémlik olyan, hogy hívnák és rákérdez hogy skypeval hívjam-e vagy ilyesmi... 
- 

RootRulez félisten Ha felrakok egy játékot, miért kell neki a Phone Calls is?  
- 

RootRulez félisten SiMi Clock Widget tud 1x1-es időjárást... És átláccó is, ha olyat akarsz.  Nekem ez van. Nekem ez van. más: ez a háttér nincs meg valakinek?   
- 

RootRulez félisten válasz  Brown ügynök

üzenetére Brown ügynök

üzenetéreha mást ne, levédve a fájlkezelőket az előbb említett programmal és amíg a telefonban van a kártya nem férnek az SD-hez.  
- 

RootRulez félisten válasz  Brown ügynök

üzenetére Brown ügynök

üzenetéreVan ez az App Protektor, én ezzel védtem le pár programot pl a facebook alkalmazás, mert egyszerűbb beírnom 4 számot, mint külön bejelentkezgetni... Mem kártyát nem tom le lehet-e vele... 
- 

RootRulez félisten Feltettem a Titaniumot, de azt írja induláskor, hogy nem kapott root jogokat. Ellenőrizzem, rootolva van-e a rom és tartalmaz-e vmi busybox-ot...  Rootolva van, de mi az a busy box vagy mi lehet a gáz? Rootolva van, de mi az a busy box vagy mi lehet a gáz? ... Na találtam a problémák menüben, egy gombot, amivel be tudtam szerezni ezt a busybox-ot, ez amúgy mi?  
- 

RootRulez félisten Másik kérdés: Titanium Backup vagy MyBackup Root?  
- 

RootRulez félisten Halihó! Szerintetek a(z advanced) task killer vagy a(z advanced) task manager a hasznosabb? 
- 

RootRulez félisten Missed Remindert lesd meg.  
- 

RootRulez félisten válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetére29-es szint volt eddig a legkeményebb... 
- 

RootRulez félisten 
- 

RootRulez félisten köszi mindenkinek, pelróbálkozok :-) 
- 

RootRulez félisten sziasztok! mondtok nekem egy vízszint Mérő progit? üdv 
- 

RootRulez félisten válasz  schmo07

üzenetére schmo07

üzenetéreBe van állítva... Úgy zajlik, hogy kiírja fent, meg hangot is ad, de utána eltűnik, tehát ha nem vagyok telefonközelben vagy nem hallom a jelzést, akkor addig amíg be nem lépek a programba, nem látom, hogy jött emailem.  A Led is felvillan (arra a pár pillanatra) lilán, de ennyi.  Nekem Handcenthez fent van a magyarítás és az "á" betű is egy karaktert és, mint a többi "hagyományos" betű... 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! A K-9 Mail kliens eddig se rakott ki ikont az értesítési területre vagy én állítottam el valamit?   
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Mivel lehetne a könyvjelzöket exportálni/importálni? Az lenne a lwgjobb, ha különböző böngészők között is menne... 
- 

RootRulez félisten Na, senki nem használ valami progit, amivel lehet beszélni az Xfire partnerekkel? 
- 

RootRulez félisten Nem akarok elfogultnak tűnni meg akármi, de már semmi sem vinne rá symbianra.  Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál. Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál. Ezt csak gondoltam beböfögöm,mert jólesik... 
- 

RootRulez félisten Ti milyen torrent programot használtok? Nálam néha úgy belassítja/megfagyasztja a telót, hogy az csak na.  
- 

RootRulez félisten válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreNa meg is találtam a nekem valót: Lehet választani előre legyárttot profilok közül (én is létrehozhatom/módosíthatom őket) és kitehetem widgetnek.   
 Jeanne99 Köszi, de ennyire meg nem akartam belemerülni, hogy minden ficsőr hangerejét külön lehessen. A lényeg az volt, hogy a lehető legkevesebb "gombnyomásra" átállítódjon a hangereje a telefonnak. 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Profilmenedzselőket keresgélek, ti mit ajánltok? Végül is a célom annyi lenne, hogy ki lehessen pakolni ikon vagy widgetként és bejönne valami amiből lehetne legalább 3 (akár előre beállított) hangerő közül választani. Tehát nem akarnám hogy profilonként más csengőhangom legyen, csak legyen egy néma, egy közepes és egy hangos profilom, ugyanazokkal a hangokkal, de ne kelljen az oldalon nyomkodnom a hangerőgombot 5x hozzá.  Megnéztem ezt a profile managert jó lenne, de nem lehet átnevezni benne a profilokat.  
- 

RootRulez félisten válasz  schmo07

üzenetére schmo07

üzenetéreJobb klikk a másik oldalon a képre és "kép címének másolása" ekkor megvan a kép URL-je. Lent kép gomb -> Felugró ablakba linket beilleszt és itt a kép. Utána írod a progi nevét és a mielőtt linkre kattintasz a progi nevével a kép kódját is kijelölöd: 
 [IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat, ezt kijelölve link gomrba kattintasz és linkeled az oldalt.Az egész kódja: 
 [L:http://www.appbrain.com/app/go-chat-for-facebook-%28ads%29/com.spartancoders.gtok][IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat[/L]A lényeg, hogy a képet is jelöld ki, mielőtt csinálod a már eddig ismert linkelést... 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Gyári gmail kliensben hol állíthatom be az automatikus szinkronizációt? Van maikor zonnal szól, de van, hoyg órákkal a levél érkezése után.  
- 

RootRulez félisten Ebben a Zeam launceherben ki lehet kapcsolni, hogy fent a kis pöttyökkel jelölje, hanyadik oldalon vagyok? 
Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Android játékok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox One
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 Akkor elég lett volna a 3.
 Akkor elég lett volna a 3.  

ParkingBreak
 ParkingBreak 

frankó, be is kalibráltam már magamnak, full nema, rezgő, halk, hangos, talán lesz egy félhangos is...
 frankó, be is kalibráltam már magamnak, full nema, rezgő, halk, hangos, talán lesz egy félhangos is...  

Simple Sound Profile Widget
 Simple Sound Profile Widget