Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Frissített,dropboxkliens.
A Dropbox-tól kaptam mail-ben.As a reminder, the major updates in this release are:
• Favorites: quick offline access to files
• Bulk upload photos and videos
• Easy access to file and folder actions
• Improved gallery view
• Upload from and export to your phone's memory
• Rename files and folders
• Numerous bug fixes and stability improvementsMarketen egy egyszerű 1.2.4 verzió van.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nem ment el az eszem, hogy mobilneten szinkronizáljak. Van rá egyébként program, amiben megadom, hogy csak WiFi-n keresztül csinálja, és azt használom, az alapot csak szeretem szidni.
(#26428) dokee78
Köszi, megvan már a kiválasztottam. Azért enyhe pofátlanság, hogy 3,5 €-t akasztanának le rólam azért, amit már az alap programnak is tudni kéne.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nem kell nekem másodpercre pontos szinkron, elég ha minden éjszaka itthon megcsinálja WiFin, mikor töltőn van a teló. Egyébként a RealSync profilok szerint szinkronizál, ahol megadhatsz mappát, fájltípust, méretet, létrehozási időt, hálózattípust, meg még vagy 10 féle dolgot, és aszerint dolgozik. Ezt kéne tudni az alapnak is. Akkor talán fizetnék érte valamicskét.
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
Egyetértek, 700-ra én sem merem felhúzni, most is azért van nálam 633-on, mert ez a rom gyári beállítása.
Viszont olyat el tudok képzelni, hogy a Rio jobban megdolgoztatja a procit, és ezért szált el neki, mert 700-on már úgyis a határon volt.Viszont azt nem tudom eldönteni, hogy megróbáljam-e az új alap Angry Birds-öt 633-ra felhúzott procival...
-
Arween
senior tag
-
-
punky10
addikt
Jövö karácsonyra megjelenik a Lego Creative telefontarto.A kis füzet több tipus speciális tartojának épitési utmutatoját tartalmazza majd.Elég sok lessz a hasonloság a fenti képen szereplö tartoval...Kivéve a sört,az csak +18-as korláttal lessz elérhetö...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
St3ven
addikt
Mekkora divatot teremtettem itt egy ártatlan, kora reggeli hozzászólással.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
atillaahun
veterán
Azért idegesített fel múltkor az ADW Notifier, mert írja a fejlesztő, hogy 2.3.5-ös Gmail-től nem megy. Felerőszakoltam 2 korábbi verziójút is, oszt azzal se. Pedig régen Blade-n mikor használtam még hibátlan volt. Neki futok majd mégegyszer, mert úgy látom nem nagyon lesznek erre univerzális programok, ami nem Launcher specifikus.
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
Igen persze, de így, hogy menü azt sem tudom. Nekem alkalmazások van. Beállítások ikonnal meg nem dobja fel. Hogy kell menüt választani? Komolyan kérdeztem
[ Szerkesztve ]
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest