Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdiG
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És csak ez a sourceból való építés létezik? És ha például sikeresen elkèszülök a leírás alapján egy rommal, utána modulok hozzáadása,módosítása hogy történik? Az már csak puszta programozás?
-
ProdiG
tag
Sziasztok! ROM fejlesztèsben szeretnék segítséget kérni. Nagyon alap programozási tudásom van, ROM,kernel flashelgetèsben is van már tapasztalatom. XDA-n nèzegettem tutorialokat de elèg règieket találtam csak. Illetve a módszerekre lennék kíváncsi, láttam hogy van a forrásból való ROM építés. Ezen kívül van más módszer egy ROM összeállítására? Valaki Összefoglalná nekem az alapokat dióhèjben,vagy egy alapos használható tutorialt küldene? Nagyon hálás lennék.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hogy mi hogy hol mi mikor. Modulokon azt értem, mint PL. a CM feature-ök, vagy hang,kamera,kijelző driverek.