Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja, nem erre használnék Loopert, attól függetlenül tűnt fel. Looperrel egy lineáris file írást akartam kitenni, hogy a számítások meg az írás külön szálon fusson. És csak küldözgetné a háttérszálra, ami kész van és ki kell írni...
Olymódon semmi gond, hogy le tudom állítani, csak nem is gondoltam rá idáig. Ha életben hagyom, akkor nem fog újabb és újabb szálakat indítani minden egyes Activity újraindítás? Vagy nem érdekes, mert eltakarítja, amelyikre nincs élő hivatkozás?A cikkekért köszönet, megint csak megvilágosodott egy-két dolog. Minél többet ismerek meg az androidból, annál nagyobb a rálátásom a saját tudatlanságomra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Bontatlan Samsung Galaxy Watch 8 (L330) 44mm grafit
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest