Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Google Play Szolgáltatásokat szeretném telepíteni, mivel az egyik alkalmazáshoz kellene (SupportMapFragment-ből származtatott saját osztályhoz). Playből sikeresen le is töltődik, de telepítésnél kapok egy hibaüzenetet; "Összeegyeztethetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkamazással/alkalmazásokkal". Próbáltam más eszközről áthúzni az apk-t, majd berakni a system/app mappába (jogosulságokat beállítottam), de semmi nem történt. adb installal telepítve [INSTALL_FAILED_SHARED_USER_INCOMPATIBLE] hibát kapok.
Egy Sony Ericsson WT19i készüléken próbálkozok, amin RealICS r6 van telepítve, ha esetleg lényeges lenne. Mit kéne csinálnom, hogy tudjam telepíteni, használni? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest