Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Google Play Szolgáltatásokat szeretném telepíteni, mivel az egyik alkalmazáshoz kellene (SupportMapFragment-ből származtatott saját osztályhoz). Playből sikeresen le is töltődik, de telepítésnél kapok egy hibaüzenetet; "Összeegyeztethetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkamazással/alkalmazásokkal". Próbáltam más eszközről áthúzni az apk-t, majd berakni a system/app mappába (jogosulságokat beállítottam), de semmi nem történt. adb installal telepítve [INSTALL_FAILED_SHARED_USER_INCOMPATIBLE] hibát kapok.
Egy Sony Ericsson WT19i készüléken próbálkozok, amin RealICS r6 van telepítve, ha esetleg lényeges lenne. Mit kéne csinálnom, hogy tudjam telepíteni, használni? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest