Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem pl. sokszor volt olyan, hogy ajánlottak munkát a beszélgetés után is. Egy jó beszélgetésből nagyon sok minden kiderül. Minden interjú más. Amit én nagyon utálok (nem vagyok android-os), hogy az interjú alatt elkezdenek olyan hülyeségeket kérdezni, hogy egy gráf alapú adatbázist hogyan kezdenél el. Hát most komolyan, cégek ezen hónapokat gondolkoznak, én meg vázoljam fel az interjú alatt? De az ilyeneket hagyni is kell. A kérdésedre a válasz pedig ismét, minden interjú, vagy hiring folyamat teljes más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest